Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Oficiāli: Lampards kļūst par "Chelsea" galveno treneri

Oficiāli: Lampards kļūst par "Chelsea" galveno treneri
Frenks Lampards. Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Londonas “Chelsea” nozīmējis savu ilggadējo futbolistu un komandas leģendu Frenku Lampardu par galveno treneri, noslēdzot ar viņu līgumu uz trim sezonām.

Frenks Lampards “Chelsea” komandā atgriežas no “Championship” komandas “Derby County”, kuru viņš savā pirmajā sezonā aizveda līdz pārspēlēm par vietu Premjerlīgā. Lampārds “Chelsea” vadības grožus pārņems no itālieša Mauricio Sarri, kurš Londonā pavadīja tikai sezonu, uzvarēja Eiropas līgā, bet pirms pāris nedēļām atgriezās Itālijā, kļūstot par Turīnas “Juventus” galveno treneri.

“Esmu ļoti, ļoti lepns, ka varu atgriezties “Chelsea” sastāvā kā galvenais treneris,” kluba paziņojumā citēts Lampards. “Visi zina, kā es mīlu šo komandu un cik daudz laika esmu pavadījis tajā. Taču reizē arī jānorāda, ka mana galvenā uzmanība tagad ir pievērsta pašreizējam darbam, lai varētu veiksmīgi sagatavoties sezonai. Esmu šeit, lai nestu klubam jaunus panākumus.”

Lampards ierodas komandā, kurai FIFA soda dēļ noteikts transfēru embargo uz diviem pāreju periodiem, ko gan “Chelsea” vēl apstrīd Sporta arbitrāžas tiesā. “Chelsea” šovasar sagaidīja arī cita ļoti nozīmīga izmaiņa sastāvā – Madrides “Real” komandai tika pārdots Edens Azārs.

Kopā ar Lampardu komandā ieradušies arī viņa asistenti, ar kuriem viņš strādāja “Derby County” sastāvā, tāpat viņam būs sastrādāties ar Petru Čehu, kurš nesen tika nozīmēts tehniskā konsultanta pozīcijā.

Lampards “Chelsea” rindās pirmoreiz ieradās 2001. gadā un pēc tam aizveda to līdz deviņiem dažādiem tituliem Anglijas turnīros, kā arī Čempionu līgas un Eiropas līgas triumfiem. Viņš ir kluba visu laiku labākais vārtu guvējs ar 211 precīziem sitieniem. “Chelsea” rindās Lampārds nospēlēja līdz 2014. gadam, bet pēc tam sekoja arī neilgs periods konkurentes Mančestras “City” rindās.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-04 11:45, pirms 5 gadiem
Ierakstam kalendāros, 11.augusts - Chelsea pret Manchester United, Lampards pret Sulšēru!
, 2019-07-04 11:56, pirms 5 gadiem
Laba ziņa!Lai tik pat labi Iet trenera amatā,kā iepriekš spēlētājam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-04 12:35, pirms 5 gadiem
Izkritīs uz līgu zemāk!
, 2019-07-04 13:06, pirms 5 gadiem
bez Azāra būs grūti ...
, 2019-07-04 14:28, pirms 5 gadiem
neatceros kurš tas bij gads bet notika kad lempss vēl spēlēja chelsea. bij IQ tests. šis viņu nokārtoja tik labi, ka tika atzīts par vienu no pašiem gudrākajiem cilvēkiem uz salas. Frenka IQ bij augstāks nekā vecim kurš tos testus pārbaudija
, 2019-07-04 15:21, pirms 5 gadiem
hulkman rakstīja: Ierakstam kalendāros, 11.augusts - Chelsea pret Manchester United, Lampards pret Sulšēru!
pilnigi pie kajas
, 2019-07-04 16:04, pirms 5 gadiem
Paši nevarat izdomāt kā saukt?
Vienā rindiņā Lampards, nākamajā jau Lampārds
, 2019-07-04 20:59, pirms 5 gadiem
Kā viena no viņa bijušām piegulētājam publiski izkliedza savu sāpi - Lampards = Bastards ! Tīri simbolsiki un lai arī kā futbolists teicams bet privāta dzīvē ne mazums sūdus un netaisnības ir savārījis un nepareizus lēmumus pieņēmis un tieši šie notikumi var reāli karmiski viņa trenera karjerā smagi vēl atspēlēties ...
, 2019-07-04 23:22, pirms 5 gadiem
kuklitis rakstīja: Kā viena no viņa bijušām piegulētājam publiski izkliedza savu sāpi - Lampards = Bastards ! Tīri simbolsiki un lai arī kā futbolists teicams bet privāta dzīvē ne mazums sūdus un netaisnības ir savārījis un nepareizus lēmumus pieņēmis un tieši šie notikumi var reāli karmiski viņa trenera karjerā smagi vēl atspēlēties ...
tu jauc ar teriju
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.