Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Ošs

"Everton iegādājas Kīnu, summa varētu sasniegt 34 miljonus eiro

"Everton iegādājas Kīnu, summa varētu sasniegt 34 miljonus eiro
Maikls Kīns un Ronalds Kūmans
Foto: evertonfc.com

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Everton'' oficiāli apstiprinājuši, ka komandas rindas papildinās Maikls Kīns no ''Burnley'' un Sandro Ramiress no ''Malaga''. Tikmēr Francijas čempionvienība ''Monako'' par 15 miljoniem iegādājusies Terensu Kongolo.

Centra aizsargs Maikls Kīns, kura transfēra summa ar visiem nākotnes bonusiem varētu sasniegt 34 miljonus eiro, ar ''Everton'' noslēdzis līgumu līdz 2022. gada vasarai. Kīns ''Burnley'' rindās iepriekšējā sezonā bloķēja 44 pretinieku sitienus, kas bija pats labākais rādītājs starp tā sauktajām "Top 5" līgām. Pateicoties veiksmīgam sniegumam Premjerlīgā, 24 gadus vecais aizsargs martā debitēja Anglijas izlasē.

Tāpat ''Everton'' savas rindas papildinājuši ar jauno spāņu uzbrucēju Sandro Ramiresu, kurš par 5,8 miljoniem eiro pārnācis no ''Malaga'' vienības. ''Everton'', kas aizvadīto sezonu Premjerlīgā noslēdza septītajā vietā un ieguva tiesības spēlēt Eiropas līgā, transfēra periodā bijusi ļoti aktīva – 29 miljoni eiro samaksāti par ''Sunderland'' vārtsargu Pikfordu, 27 miljoni par Nīderlandes pussargu Klāsenu, kā arī nopirkts 20 gadus vecais Henrijs Onjekuru.

Itālijas A sērijas klubs ''Roma'' samaksājuši piecus miljonus eiro par franču pussargu Maksimu Gonalonu, kurš līdz šim visu savu profesionāļa karjeru pavadīja ''Lyon''.

''Marseille'' savas rindas papildinājuši ar brazīlieti Luizu Gustavo no ''Wolfsburg''(transfēra summa ap septiņiem miljoniem). Francijas klubs ar 2013. gada Čempionu līgas čempionu noslēgusi četru gadu līgumu. Tikmēr Francijas čempionvienība ''Monako'' par 15 miljoniem iegādājusies Terensu Kongolo no ''Feyenoord''.

Argentīnietis Evers Banega no Milānas ''Inter'' par deviņiem miljoniem pārcēlies uz ''Sevilla'', kur jau iepriekš spēlējis (no 2014. gada līdz 2016. gadam). Banega kluba mājaslapā atzīmē, ka tieši šie 2 pavadītie gadi Spānija ir bijuši viņa veiksmīgākie profesionāļa karjerā, jo izdevies izcīnīt divus titulus UEFA Eiropas līgā.

Izmantotie resursi:
Keane: "Everton Is The Perfect Club For...
Gonalons completes Roma move
ÉVER BANEGA SIGNS A THREE-YEAR DEAL WITH...


, 2017-07-04 15:39, pirms 7 gadiem
Ja Lukaku arī tiks pārdots, tad notiekti ka vēl pastiprināsies, vārbut pat Runijs atgriezīsies, kas pat nebūtu slikti priekš jaunajiem, ka komandā ir tāds spēlētājs ar tādu pieredzi.

Sandro un Onjekuru pa abiem zem 15milj. ir vnk nerēali bargain darījumi, pie tam prieks, ka nocēla spēlētāju WHU. Walsh dara brīnumus =DD
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.