Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vulverhemptona par kluba rekordsummu izpirks Himenesu no Lisabonas "Benfica"

Vulverhemptona par kluba rekordsummu izpirks Himenesu no Lisabonas "Benfica"
Rauls Himeness. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Vulverhemptonas "Wanderers" savā mājaslapā paziņojis par Meksikas izlases uzbrucēja Raula Himenesa izpirkšanu no Lisabonas "Benfica". Ar Himenesu tiks parakstīts četru gadu līgums.

Vasarā Himeness Premjerlīgas jaunpienācējai pievienojās trīs miljonus eiro vērtā īrē, bet "Wanderers" bija iespēja uzbrucēju izpirkt par 35 miljoniem eiro. Pēc Himenesa labākās sezonas karjerā tas arī tiks izdarīts – meksikānis Premjerlīgā sācis 30 no 32 spēlēm un guvis 12 vārtus.

Iepriekš pārstāvējis Meksikas klubu "America", Himeness uz Eiropu pārcēlās 2014. gadā, kad Madrides "Atletico" viņu iegādājās par 10,5 miljoniem eiro. Spānijas grandā viņš gan pavadīja tikai vienu sezonu. Lai arī "La Liga" Himeness sāka vien četras no 21 spēles un guva tikai vienus vārtus, pēc sezonas beigām viņu par 22 miljoniem nopirka Lisabonas "Benfica".

Tiesa gan, arī jaunajā klubā viņš nespēja iegūt vietu pamatsastāvā un trīs sezonu laikā Portugāles čempionātā sāka tikai 20 no 80 spēlēm un iesita 18 vārtus, nevienā no sezonām negūstot vairāk par septiņiem. Meksikas izlasē Himenesa rēķinā ir 17 vārti 71 mačā.

Vulverhemptonas "Wanderers" iepriekšējā gadā kļuva par Anglijas otrās spēcīgākās līgas čempioni, bet šosezon ar 47 punktiem 32 spēlēs ieņem augsto septīto vietu. Sestajā pozīcijā esošā Mančestras "United" gan ir 14 punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
https://www.wolves.co.uk/news/first...


, 2019-04-04 19:26, pirms 5 gadiem
Varētu būt ļoti rezultatīvs premjerlīgā.
, 2019-04-04 20:53, pirms 5 gadiem
Domājams ka tie 12 goli arī ir max ko viņš var izspiest
, 2019-04-04 23:20, pirms 5 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Varētu būt ļoti rezultatīvs premjerlīgā.
Ja karogs aka crosby87 prastu lasīt vai interesētos par sportu nevis vienkārši rakstītu bezjēdzīgus komentārus, zinātu, ka Himeness šo sezonu aizvada PL.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.