Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ronaldu "Manchester United" rindās spēlēs ar 7. numuru, Kavani tiek pie 21. numura

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ronaldu "Manchester United" rindās spēlēs ar 7. numuru, Kavani tiek pie 21. numura
Ūle Gunnars Sulšērs un Krištianu Ronaldu. Foto: imago/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United", kas aizvadītajā nedēļā iegādājās portugāli Krištianu Ronaldu, paziņojis, ka portugāļu superzvaigzne Mančestrā atkal spēlēs ar 7. numuru, kurš līdz šim bija Edisona Kavani rīcībā. Urugvajietis spēlēs ar 21. numuru.

Krištianu Ronaldu atgriezies "Manchester United" rindās. Anglijas titulētā kluba rindās viņš spēlēja no 2003. līdz 2009. gadam. Šajā karjeras posmā viņam tika piešķirts leģendārais 7. numurs, kuru viņš padarīja vēl atpazīstamāku visā pasaulē.

Šo numuru kluba vēsturē nēsājuši vairāki izcili futbolisti – Džordžs Bests, Braiens Robsons, Eriks Kantona, Deivids Bekems. Pēc Ronaldu pāriešanas uz "Real Madrid" šo leģendāro numuru izmantoja arī Maikls Ouvens, Antonio Valensija, Anhels di Marija, Memfiss Depajs, Aleksis Sančess, bet aizvadītajā sezonā to piešķīra Edisonam Kavani.

Pēc tam, kad tika paziņots, ka Ronaldu atgriezīsies sarkano velnu rindās, bija daudz un dažādu spekulāciju, ar kādu numuru portugālis spēlēs. Sākotnēji nešķita reāli, ka Ronaldu varētu tikt pie 7. numura, bet pēc Daniela Džeimsa pārejas uz "Leeds United" atbrīvojās 21. numurs, kuru Urugvajas valstsvienībā izmanto Edisons Kavani. Tādējādi Premjerlīgas vadība atļāva veikt numuru maiņu.

Ronaldu bija pateicīgs, ka Urugvajas izlases uzbrucējs piekrita numura maiņai: "Sākumā nebiju pārliecināts vai tikšu pie krekla ar 7. numuru. Tāpēc es vēlos teikt lielu paldies Edisonam par to šo lielisko žestu. Jāpiemin, ka Ronaldu karjeras laikā spēlējis arī ar 28. numuru (Lisabonas "Sporting" rindās) un ar 9. numuru. No 2009. līdz 2010. gadam viņš spēlēja ar 9. numuru "Real Madrid" rindās, jo 7. numurs piederēja Raulam.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-03 11:37, pirms 3 gadiem
MU fani varēs vecos Ronaldo kreklus vilkt laukā.. bez maz vai klasika. Tas pats 7 numurs. Ja vien šie krekli jau netikai kaut kad nodedzināti

  +2 [+] [-]

, 2021-09-03 11:45, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: MU fani varēs vecos Ronaldo kreklus vilkt laukā.. bez maz vai klasika. Tas pats 7 numurs. Ja vien šie krekli jau netikai kaut kad nodedzināti
Nebija pamatojums dedzinat.

     [+] [-]

, 2021-09-03 12:21, pirms 3 gadiem
Tāds pats hype kā 95.gadā kad Michael Jordan atgriezās Chicago Bulls!Kad GOAT atgriežas,viss apgriežas kājām gaisā!
The Last Dance!

  -1 [+] [-]

, 2021-09-03 14:41, pirms 3 gadiem
Vispār jau Edinsons. Kur tagad žopeizda ar saviem kāšoniem?