Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ten Hāgs vēršas pret Ronaldu un citiem "Manchester United" spēli pametušajiem

Ten Hāgs vēršas pret Ronaldu un citiem "Manchester United" spēli pametušajiem
Krištianu Ronaldu. Foto: EPA/Scanpix

Svētdien Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" rindās atgriezās Krištianu Ronaldu, kurš pārbaudes spēlē tika nomainīts pēc pirmā puslaika un stadionu pameta, nesagaidījis mača noslēgumu. Tas atstājis galveno treneri Ēriku ten Hāgu neapmierinātu.

Izlaidis tūres pa Taizemi un Austrāliju, Krištianu Ronaldu svētdien atgriezās "Manchester United" rīcībā un pārbaudes spēlē pret spāņu "Rayo Vallecano" (1:1) aizvadīja 45 minūtes. Baumas par viņa vēlmi doties prom, lai nākamajā sezonā tiktu pie spēlēšanas Čempionu līgā, gan nav rimušās.

Ronaldu bija viens no futbolistiem, kurš stadionu pameta pirms spēles beigām, un tas atstājis komandas galveno treneri Ēriku ten Hāgu neapmierinātu. Domstarpības abu komunikācijā gadījās arī spēles gaitā.

"Viņš nebija vienīgais," atbildot uz jautājumu par Ronaldu rīcību, teica nīderlandiešu speciālists, kurš gatavojas pirmajai sezonai pie Premjerlīgas kluba stūres. "Pavisam noteikti esmu pret šādiem gājieniem. Tas ir nepieņemami, un viņiem to arī pateicu. Mēs esam komanda, un visiem jāpaliek līdz pat beigām."

Anglijas Premjerlīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.


, 2022-08-03 14:52, pirms 2 gadiem
Ja Ronalds turpinās šitā pisties. Tad trenera vietā visu sezonu nelaistu laukumā, no treniņiem dzītu prom. Pofig tā alga. Neaizmainot viņa būs jebkurā gadījumā.
, 2022-08-03 15:04, pirms 2 gadiem
Reāli čakarē attiecības ar visiem komandā, bet reālu variantu uz kurieni iet prom vēl nav.. Ka tik beigās nepaliek pie sasistas siles!
, 2022-08-03 15:56, pirms 2 gadiem
Te tak viens stāstīja, ka visi vainīgie ar ten Hāgu tā esot sarunājuši darīt, jo Oslo vai kur tur daudz spēlēja.
, 2022-08-03 16:18, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Ja Ronalds turpinās šitā pisties. Tad trenera vietā visu sezonu nelaistu laukumā, no treniņiem dzītu prom. Pofig tā alga. Neaizmainot viņa būs jebkurā gadījumā.
ko tas treneris is sasniedzis savā karjerā?
, 2022-08-03 16:25, pirms 2 gadiem
Ķipa bijušie sasniegumi nosaka kas un kā? 22somehow?
, 2022-08-03 16:28, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Ķipa bijušie sasniegumi nosaka kas un kā? 22somehow?
kas tad ja ne sasniegumi?
, 2022-08-03 16:39, pirms 2 gadiem
22somehow rakstīja: kas tad ja ne sasniegumi?
Komandas Hierarhija!
Priekšnieki padotajiem vienmēr jāklausa!
, 2022-08-03 16:44, pirms 2 gadiem
Tak lai vazājās apkārt, mazāk traucēs.
Tā ir jebkurā kolektīvā, kad topošie pensionāri paši neprotas, sakot es vēl varu
, 2022-08-03 16:49, pirms 2 gadiem
Nu dīvaini no vienas puses. Pirms pāris dienām bija info, ka nebija nekas pretī, ka ātrāk pameta stadionu, te jau kaut ko citu saka. Tāpat sajūta paliek, ka visa tā sāga pārāk uzpūsta ir.
, 2022-08-03 16:51, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Komandas Hierarhija!
Priekšnieki padotajiem vienmēr jāklausa!
kur tad ir tas priekšnieks. nevienu vārdu no ten haga mutes neesmu dzirdējis ko viņš visiem acīs pateiktu. visas baumas kas ziņās parādās ir no viaplay nīderlandē un 5. klausītāja kas ar glāzi pie aus caur sienu dzirdēja
, 2022-08-03 17:21, pirms 2 gadiem
Ronaldu bija dota atļauja doties prom ģimenes apsvērumu dēļ. Kā arī ļauts vispār nepiedalīties.
, 2022-08-03 17:37, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: Ronaldu bija dota atļauja doties prom ģimenes apsvērumu dēļ. Kā arī ļauts vispār nepiedalīties.
Kāds to Ten Hāgam aizmirsa patiekt
, 2022-08-03 18:17, pirms 2 gadiem
Tiešām apnicis lasīt par šiem princešgājieniem! Varbūt pietiks?!
, 2022-08-03 20:01, pirms 2 gadiem
22somehow rakstīja: ko tas treneris is sasniedzis savā karjerā?
ko tu ar to gribi pateikt? ka spēlētāji, kas karjerā sasnieguši visu, var likt uz galvas treneriem, kas "neko nav sasnieguši"? tad novēlu tev būt par tādas komandas treneri!
, 2022-08-03 21:11, pirms 2 gadiem
Pandora rakstīja: ko tu ar to gribi pateikt? ka spēlētāji, kas karjerā sasnieguši visu, var likt uz galvas treneriem, kas "neko nav sasnieguši"? tad novēlu tev būt par tādas komandas treneri!
es nesaku ka var likt uz galvas treneriem. es saku ka trenerim nevajag teikt spēlētājam, ko ēst, kad pie telefona sēdēt, kad sākt treniņu, kad iet projam no treniņa, kad iet gulēt, ja Ronaldo sen ir pierādijis ka viņš pats zina kad un kā viņam ir labāk. bet te tagad ienāk ten hags pa durvīm un saka dari pa manam vai arī sēdi uz beņka. Ronaldo netaisās pasaules kausa gadā riskēt ar savu karjeru
, 2022-08-03 22:18, pirms 2 gadiem
22somehow rakstīja: es nesaku ka var likt uz galvas treneriem. es saku ka trenerim nevajag teikt spēlētājam, ko ēst, kad pie telefona sēdēt, kad sākt treniņu, kad iet projam no treniņa, kad iet gulēt, ja Ronaldo sen ir pierādijis ka viņš pats zina kad un kā viņam ir labāk. bet te tagad ienāk ten hags pa durvīm un saka dari pa manam vai arī sēdi uz beņka. Ronaldo netaisās pasaules kausa gadā riskēt ar savu karjeru
Nē, treneris tieši to arī teiks, un tieši tas ir panākumu ķīlā, ka spēlētāji trenējas, ēd un dzīvo pēc kluba/trenera noteikta režīma un grafika, bet tādi gadījumi kā ar Ronaldu komandai pilnīgi noteikti nenāk par labu ne mikroklimata, ne discīplīnas ziņā. Vienīgais veids, kā savest kārtību tajā bardakā, ko nu jau vairākus gadus sauc par United, ir tikt vaļā vai nolikt pie vietas tādus izlēcējus, lai kādi arī būtu viņi sasniegumi līdz šim. Ja gribas būt tik īpašam un individuālam, var iet uz PSG, vai trenēties bez kluba, pēc individuālas programmas.
, 2022-08-03 23:24, pirms 2 gadiem
22somehow rakstīja: es nesaku ka var likt uz galvas treneriem. es saku ka trenerim nevajag teikt spēlētājam, ko ēst, kad pie telefona sēdēt, kad sākt treniņu, kad iet projam no treniņa, kad iet gulēt, ja Ronaldo sen ir pierādijis ka viņš pats zina kad un kā viņam ir labāk. bet te tagad ienāk ten hags pa durvīm un saka dari pa manam vai arī sēdi uz beņka. Ronaldo netaisās pasaules kausa gadā riskēt ar savu karjeru
viņam nekas nav jariskē...pildi trenera uzstādījumus ...viss ir tik vienkārši.
ja CR sāk taisīt šādas drāmas tad labāk "uzredzēšanos un paldies par milzīgo iegūldījumu klubā"...
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.