Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Liverpool" neatļauj Salāham piedalīties olimpiskajās spēlēs

"Liverpool" neatļauj Salāham piedalīties olimpiskajās spēlēs
Mohameds Salāhs. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Ēģiptes olimpiskās izlases sastāvā nav iekļauta šīs valsts lielākā futbola zvaigzne Mohameds Salāhs. Izlases vadība pie tā vaino viņa pārstāvēto klubu "Liverpool".

Olimpisko spēļu futbola turnīrs nav iekļauts FIFA starptautisko spēļu kalendārā, jo tehniski skaitās kā jauniešu turnīrs, proti, tajā piedalās U23 izlases, kurās var pieteikt trīs vecākus spēlētājus. Taču viņu pārstāvētajiem klubiem nav obligāta pienākumu vecākos spēlētājus palaist uz turnīru.

Par "Liverpool" nevēlēšanos ļaut Mohamedam Salāham doties uz olimpiskajām spēlēm, kurām kvalificējusies arī Ēģiptes izlase, bija ziņots jau iepriekš, taču pats Salāhs esot vēlējies to panākt un Ēģiptes izlasē viņu joprojām gaidīja.

Ēģiptes izlases treneris Hosam el Badri piektdien nosauca savas izlases sastāvu un tajā vairs Salāham vietu neatstāja. Kā viņš paskaidroja savas valsts medijiem, "Liverpool" bija darījusi skaidri zināmu, ka neatbalsta Salāha spēlēšanu olimpiskajās spēlēs.

Olimpiskās spēles noslēgsies tikai nedēļu pirms Anglijas Premjerlīgas jaunās sezonas sākuma, turklāt "Liverpool" arī ir ņēmusi vērā, ka šosezon gaidāms arī Āfrikas kauss, kas, visticamāk, nozīmē, ka Salāhs janvārī būs kopā ar izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.rte.ie/sport/soccer/202...


, 2021-07-03 19:05, pirms 3 gadiem
Nigeram nepaveicās
, 2021-07-03 19:23, pirms 3 gadiem
Pedri no Barcas gan iekļāvuši Olimpiskajā izlasē,lai gan Barcas vadība esot bijusi kategoriski pret,kāda nu katras valsts federācijām tā vara.
, 2021-07-06 14:28, pirms 3 gadiem
Skarbi, neļaut sportistam piedalīties OS
Naudas maisiem nekādu dzīves vērtību, tikai nauda.
It kā Liverpūlei spēlētāju trūktu. Dažas spēles var izlaist, vai uz maiņu nākt.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.