Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Atrasta pazudušā futbolista Salas lidmašīna

Atrasta pazudušā futbolista Salas lidmašīna
Cilvēki piemin Emiliāno Salu pie stadiona Kārdifā. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Atrasta lidmašīna, kas veda pašlaik bezvēsts pazudušo futbolistu Emiliāno Salu, svētdien paziņoja viņa ģimene.

Meklētāju laiva atradusi lidmašīnas vraku Lamanša dzelmē.

"Piper Malibu" modeļa lidmašīna pazuda no radariem 22. janvārī. Pēc vairākas dienas ilgušas meklēšanas atbildīgās personas to pārtrauca un vēlāk meklēšanu organizēja Salas ģimene. Pašlaik Sala un pilots Deivids Ibotsons tiek uzskatīti par mirušiem.

Lidmašīnas katastrofa notika neilgi pēc tam, kad Sala par 15 miljoniem mārciņu bija pārgājis no Francijas vienības "Nantes" uz Anglijas komandu "Cardiff City".

Izmantotie resursi:
https://news.sky.com/story/emiliano...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.