Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Keins neierodas uz ''Tottenham'' treniņu, pastiprinot runas par vēlmi pamest klubu

Keins neierodas uz ''Tottenham'' treniņu, pastiprinot runas par vēlmi pamest klubu
Harijs Keins. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vienības ''Tottenham'' līderis Harijs Keins šodien nav ieradies uz kluba treniņu pēc tam, kad viņam bija jāatgriežas pēc īsa atvaļinājuma. Šis solis pastiprinājis spekulācijas par uzbrucēja vēlmi gaidāmajā sezonā pārstāvēt citas vienības krāsas.

Anglijas Premjerlīgas ''Tottenham'' turpina gatavošanos gaidāmajai Anglijas Premjerlīgas sezonai un šodien bija plānots, ka tās rindās pēc atvaļinājuma treniņus uzsāks līderis Harijs Keins. Pēc 2020. gada Eiropas čempionāta, kurā Anglija spēlēja finālā, Keins bija devies atpūsties. Iepriekšējās sezonas laikā futbolists sāka šaubīties par savu nākotni ''Tottenham'', liekot noprast, ka gaidāmajā sezonā vēlētos spēlēt citā komandā. Tādā, kura cīnās par trofeju gan Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā.

Jūnija beigās 100 miljonu sterliņu mārciņu piedāvājumu ''Tottenham'' izteica esošā Premjerlīgas čempione ''Manchester City'', taču tas tika noraidīts. Britu mediji ziņo, ka šodien Keins nav ieradies uz kluba treniņu. Šāds solis vēl vairāk devis vietu spekulācijai par iespējamo Keina aiziešanu uz citu vienību. Futbolists uzskata, ka viņam esot džentelmeņa vienošanās ar Danielu Leviju. Klubs novērtējis uzbrucēja cenu 120 miljonu sterliņu mārciņu apmērā.

Futbola žurnālists Fabricio Romāno uzskata, ka tieši šī nedēļa būs svarīga Keina un ''Tottenham'' situācijā. Žurnālists uzskata, ka turpmākās nedēļas šajā stāstā būs sarežģītas, taču tieši ''Manchester City'' ir galvenā tīkotāja uz uzbrucēju.

Kopš 2009. gada Harijs Keins ir ''Tottenham'' futbolists. No 2011. līdz 2013. gadam spēlētājs tikai izīrēts vairākiem citiem Anglijas klubiem, bet vēlāk Keins kļuva par vienības uzbrukuma līderi un arī par atsevišķu sezonu Anglijas Premjerlīgas rezultatīvāko spēlētāju.

''Tottenham'' Anglijas Premjerlīgas jauno sezonu uzsāks 15. augustā ar spēli tieši pret ''Manchester City''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2021-08-02 18:32, pirms 3 gadiem
Nez vai tā ir labākā taktika, lai tiktu prom. Levijs būs dusmīgs un var rīkoties neracionāli.
, 2021-08-02 18:43, pirms 3 gadiem
Mēs jau nezinam, varbūt tāda džentlmeņu vienošanās patiešām ir. Un tādā gadījumā viss pareizi - kaut kā jau jārīkojas ir. Kā likums, nekas traģisks šādos gadījumos nenotiek - kāds mazliet paspēlē aizvainoto, beigās visi kaut kā vienojas un viss ir ok. Nu, vienīgi - acīmredzot Keina plānos nav kļūt par neapšaubāmu kluba leģendu, viņš vienkārši grib spēlēt labu futbolu - tā ir viņa izvēle un to nav tiesību apšaubīt no malas.
septembris rakstīja: Nez vai tā ir labākā taktika, lai tiktu prom. Levijs būs dusmīgs un var rīkoties neracionāli.
, 2021-08-02 19:37, pirms 3 gadiem
timoty rakstīja: Nu, vienīgi - acīmredzot Keina plānos nav kļūt par neapšaubāmu kluba leģendu, viņš vienkārši grib spēlēt labu futbolu - tā ir viņa izvēle un to nav tiesību apšaubīt no malas.
Labāk kļūt par kluba leģendu bez neviena titula, vai tomēr mēģināt kaut ko sasniegt nopietnā klubā?
, 2021-08-02 19:53, pirms 3 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Labāk kļūt par kluba leģendu bez neviena titula, vai tomēr mēģināt kaut ko sasniegt nopietnā klubā?
nē, Keins ir gejs un grib spēlēt geju MC komandā! ...nu, ko mēs te muldam, neko tak nezinām.
, 2021-08-02 19:57, pirms 3 gadiem
Noteikti, ka džentlmeņu vienošanās viņiem bija, bet Levijs nav džentlmenis.
Reti no kura kluba nopirkt spēlētāju ir tik grūti kā no viņa. Brīnos kā izdevās nopirkt Volkeru pāris gadu atpakaļ, bet tur viņam bija maz atlicis termiņš līgumā.
, 2021-08-02 23:26, pirms 3 gadiem
riebjas tādi "futbolisti", kam nauda svarīgāka par godu un cieņu.
, 2021-08-03 00:12, pirms 3 gadiem
Esmu MC fans un ceru ka Keins nekad nespeles MC. Mums tadu lempi nevajag. Ar bumbu vairak par 2 metriem nenoskries. Pec maniem uzskatiem viens no parvertetakajiem futbolistiem pasaule. Ar ko vins labaks par Verpakovski, abi gaidija bumbu pie tukshiem vartiem. Cerams Burnley vinam 3 miljonus piedavas.
, 2021-08-03 09:27, pirms 3 gadiem
Čellīnī jauns līgums ar Juventus. Tomēr uz Totenham nē.
, 2021-08-03 09:47, pirms 3 gadiem
faifs rakstīja: Esmu MC fans un ceru ka Keins nekad nespeles MC. Mums tadu lempi nevajag. Ar bumbu vairak par 2 metriem nenoskries. Pec maniem uzskatiem viens no parvertetakajiem futbolistiem pasaule. Ar ko vins labaks par Verpakovski, abi gaidija bumbu pie tukshiem vartiem. Cerams Burnley vinam 3 miljonus piedavas.
Var uz Olimpiakos.
, 2021-08-03 09:48, pirms 3 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Labāk kļūt par kluba leģendu bez neviena titula, vai tomēr mēģināt kaut ko sasniegt nopietnā klubā?
Cik grib Totenham par viņu, varētu PSG.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.