Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Morinju: "Dzeltenā kartīte bija pelnīta, jo biju rupjš. Taču rupjš biju pret idiotu"

Morinju: "Dzeltenā kartīte bija pelnīta, jo biju rupjš. Taču rupjš biju pret idiotu"
Žuzē Morinju saņem dzelteno kartīti. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Tottenham" vakar piedzīvoja neveiksmi Sauhtemptonā, Premjerlīgā zaudējot ar 0:1. Spēles 77. minūtē pēc mājinieku otrās spēlētāju maiņas ar dzelteno kartīti tika sodīts "Tottenham" galvenais treneris Žuzē Morinju, kurš pēc mača neskopojās ar skaļiem izteikumiem.

Morinju dzelteno kartīti saņēma par savu uzvedību pret sāncenšu vārtsargu treneri Endrjū Spārksu, uzskatot, ka viņš vilcina laiku. "Domāju, ka dzeltenā kartīte bija taisnīga, jo es biju rupjš, bet rupjš es biju pret idiotu, teica portugāļu speciālists. "Rupjš es biju kāda iemesla dēļ. Taču es tāds biju, tādēļ arī biju pelnījis dzelteno kartīti. Pārmijām sliktus vārdus."

"Tottenham" treneris kritizēja bumbu padevējus: "Otrais puslaiks nebija viegls. Viņi bija vadībā, viņi aizsargājās ar desmit spēlētājiem, sūri cīnījās un bija agresīvi, labā nozīmē agresīvi, bija daudz pārkāpumu, daudz paužu, un arī bumbu zēni bija labi trenēti aizkavēt spēli. Tādēļ bumba spēlē bija visai reti."

Neiztika arī bez video tiesneša asistenta (VAR) sistēmas pieminēšanas: "Domāju, ka VAR vajadzētu mainīt nosaukumu, jo "video tiesneša asistents" neatbilst patiesībai. Tam vajadzētu būt VR – video tiesnesim -, jo tiesneši ir viņi. Tas ir dīvaini, jo laukumā it kā redzi tiesnešus, bet viņi nav īstie tiesneši – viņi ir asistenti. Īstos lēmumus spēlē pieņem tie, kuri atrodas istabā."

Morinju vadībā "Tottenham" jau ir aizvadījusi 11 spēles, taču joprojām tikai vienā spējusi nosargāt savus vārtus neskartus (mājās 5:0 pret "Burnley"), kopumā ielaižot 18 vārtus. Aizsardzība gan bija problēma arī vēl pirms Morinju ierašanās, un "Tottenham" kopā ar "Norwich" dala priekšpēdējo/pēdējo vietu Premjerlīgā pēc sausajām spēlēm (divas). Iepriekšējo četru Premjerlīgas spēļu laikā "Tottenham" ir izcīnījusi tikai vienu uzvaru un ar 30 punktiem 21 spēlē ir noslīdējusi uz sesto vietu. Čempionu līgas zona ir divu uzvaru attālumā.

Svētdien "Tottenham" FA kausa izcīņā viesosies Midlsbro, bet nākamo spēli Premjerlīgā aizvadīs 11. janvārī, uzņemot "Liverpool". Savainojumu dēļ vakardienas spēli nepabeidza franču pussargs Tangī Ndombelē un angļu uzbrucējs Harijs Keins.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...


, 2020-01-02 16:44, pirms 4 gadiem
Maurs savā stilā, ja nevar uzvarēt, tad uzjautrināt citus var mierīgi.
, 2020-01-02 17:42, pirms 4 gadiem
Diena, kopš kuras Maurs ir "pret" laika vilcināšanu..
Vecums nenāk viens! Dažiem pat agrīnā vecumā
, 2020-01-02 19:47, pirms 4 gadiem
Idiotiem nedrīkst teikt rupjības, par to uzreiz jādod sarkanā.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.