Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Manchester United" cer līdz sezonas beigām pārliecināt Kavani par palikšanu

"Manchester United" cer līdz sezonas beigām pārliecināt Kavani par palikšanu
Edisons Kavani. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs “Manchester United” uzskata – varbūtība, ka komandā paliks Edinsons Kavani, ir gana liela. Viņam bijušas auglīgas sarunas ar vienības galveno treneri Ūli Gunnaru Sulšēru.

34 gadus vecajam Edinsonam Kavani neizdevās lāgā iedzīvoties Anglijā, un viņš apsvēra iespēju jau pēc sezonas beigām doties prom. Interesi par viņu izrāda Argentīnas superklubs “Boca Juniors”. Tomēr pēc sekmīgā aprīļa, kurā urugvajiešu uzbrucējs guva piecus vārtus, viņš arvien vairāk sliecoties palikšanas virzienā, paudis futbolistam tuvs avots.

Kavani bijušas labas pārrunas ar “United” galveno treneri Ūli Gunnaru Sulšēru, un klubs cer līgumu pagarināt vēl pirms sezonas beigām. Kavani vēloties vēl uzkavēties Eiropā, lai varētu labāk sagatavoties 2022. gada Pasaules kausam, kas norisināsies Katarā.

Ceturtdien “United” savā laukumā ar 6:2 sakāva “Roma”, sperot ļoti platu soli pretī UEFA Eiropas līgas finālam. Kavani izcēlās ar diviem vārtiem. “Viņam bijuši savainojumi, taču viņš smagi strādājis un pierādījis savu kvalitāti. Edinsons labi zina, ka es būtu ļoti priecīgs, ja viņš paliktu komandā uz vēl vienu sezonu. Apzinos, ka viņam šī sezona nav bijusi viegla,” teica Sulšērs.

“Apsolīju viņam, ka “Old Trafford” un Mančestra ir pavisam citādas vietas, kad ieeja atļauta faniem. Jācenšas panākt, lai viņam rastos sajūta, ka Mančestra ir laba vieta, kur dzīvot. Svarīgas ir viņa paša sajūtas, kā arī komanda, kas atrodas viņam apkārt,” teica galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...


, 2021-05-01 16:34, pirms 3 gadiem
Gandrīz viss tas pats tikai citiem vārdiem jau bija rakstīts https://sportacentrs.com/futbols/ei...
, 2021-05-01 17:55, pirms 3 gadiem
Pusi sezonas laida Marsiālu, bet Kavani turēja uz soliņa, kaut otrais ir galvas tiesu pārāks, tagad jāsatraucas vai vispār paliks.
, 2021-05-02 17:46, pirms 3 gadiem
Shiis dienas notikumu kontekstaa izklausaas smiekliigi:

"“Apsolīju viņam, ka “Old Trafford” un Mančestra ir pavisam citādas vietas, kad ieeja atļauta faniem. Jācenšas panākt, lai viņam rastos sajūta, ka Mančestra ir laba vieta, kur dzīvot. Svarīgas ir viņa paša sajūtas, kā arī komanda, kas atrodas viņam apkārt,” teica galvenais treneris."
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.