Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sulšērs uzskata, ka Klopa un Lamparda sūdzēšanās ietekmē tiesnešu lēmumus

Sulšērs uzskata, ka Klopa un Lamparda sūdzēšanās ietekmē tiesnešu lēmumus
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas lielkluba “Manchester United” galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs pēc bezvārtu neizšķirta izbraukumā pret Londonas “Chelsea” sūdzējies par tiesnešu nelabvēlību. Viņš to saista ar Frenka Lamparda un “Liverpool” galvenā trenera Jirgena Klopa pārmetumiem tiesnešu virzienā.

Gan Frenks Lampards, gan Jirgens Klops sezonas laikā komentējuši “Manchester United” piešķirto 11 metru soda sitienu skaitu. Kā izteicās “Liverpool” galvenais treneris, tad “United” pēdējo divu gadu laikā piešķirtas vairāk pendeles nekā “Liverpool” visā Klopa vadīšanas laikā, kas ir pieci ar pusi gadi.

Kā pēc svētdien aizvadītā bezvārtu neizšķirta izteicās Ūle Gunnars Sulšērs, tad konkurentu treneru izteikumi negatīvi iespaidojuši viņa vadītās komandas izredzes. “Manchester United” treneris par tēmu runāja, jo viesiem 14. minūtē netika iedota pendele, Kalumam Hadsonam-Odoi soda laukumā nospēlējot ar roku.

“Viņi droši vien uzskatīja, ka roka atradās dabiskā pozīcijā. Ir diezgan skaidrs, ka mums vajadzēja tikt pie pendeles. Mani satrauc tas, ka šādās situācijās mums vairs netiek doti 11 metru soda sitieni. Tas viss tādēļ, ka pirms mēneša vai diviem bija daudz izteikumu par mūsu pendelēm. Ir acīmredzams, ka treneru izteikumi ietekmē tiesnešu lēmumus, lai gan tā nevajadzētu būt,” teica Sulšērs.

“Laikam tāda ir treneru daba - viss, kas notiek pret tevi, vēlies par to runāt un izcelt. Ja citām komandām veicas labāk, gribi to apturēt. Uzticos tiesnešiem, ka viņus vairs tas neietekmēs,” skaidroja norvēģis. “Lēmums neiedot pendeli mani ļoti pārsteidza. Skatoties dzīvajā, nelikās, ka tur bija pendele, tāpēc sapratu, kāpēc tiesneša lēmums sākumā bija nelabvēlīgs. Taču, kad paskaties video, ir skaidrs, ka roka neatrodas dabiskā pozīcijā.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


, 2021-03-01 14:36, pirms 3 gadiem
...tak Ole nomierinies, tiesnesis toto bija uzlicis bezvārtu niču....šiem pie pakaļas, ko tur runā Klops vai Lampards...un var jau tos tiesnešus saprast - viņi skraida tāpat pa laukumu kā 22 miljonāri, kuri viņus lamā, sauc par ped1ņiem utt un saņem par to kapeikas salīdzinot ar tiem 22 miljonāriem...bet futbola spēle ir šovs un šovs maksā naudu!
Kad tiesnešiem maksās Stērlinga algu, tad arī būs godīga tiesāšana!
, 2021-03-01 15:20, pirms 3 gadiem
Pats tagad izdara spiedienu uz tiesnešiem un kritizē citus, kas dara tieši to pašu.
, 2021-03-01 15:47, pirms 3 gadiem
Tas ir bijis vienmēr un bšu vienmēr visos sporta veidos. Kādam nepatiks tiesāšana.
Uefa.tv ir ļoti laba dokumentālo filmu sērija par top tiesnešiem un viņu darbu Čempionu līgas spēlēs ieteiktu paskatīties.
, 2021-03-01 15:54, pirms 3 gadiem
Roka gan tur bija, tātad arī pendele..
, 2021-03-01 15:55, pirms 3 gadiem
ne katra roka ir pendele - tas ir futbola zelta likums, kuru spriež tiesnesis!
, 2021-03-01 15:56, pirms 3 gadiem
Vēl viņš vainoja tiesnešu lēmumu ietekmēšanā Chelsea mājaslapā minēto par to, ka Magvairs turēja Azpilikvetu iepriekšējā spēlē, un neiedeva pendeli, un par to, ka Magvairs nedabūja sarkano par tīšu sitienu pa kājstarpi Chelsea spēlētājam vēl vienu spēli iepriekš, pie tam viņš pēc tam guva vārtus tajā spēlē.

Tā it kā tiesneši pirms spēles ietu lasīt Chelsea mājaslapā kaut kādu rakstu... Varēja pats labāk pakomentēt par tiem lēmumiem.
, 2021-03-01 16:37, pirms 3 gadiem
Ole sāk spēlēt t.s. Mind games, jo līdz turnīra finišam nemaz tik daudz nav palicis. Ar šiem izteikumiem pats grib ietekmēt tiesnešus.
, 2021-03-01 19:29, pirms 3 gadiem
Ole vnk troļļo, jo norge
, 2021-03-01 22:17, pirms 3 gadiem
Ole jāpērk no Inter kāds jēdzīgs uzbrucējs. Lukaku vai Martinez. Būs uzvaras.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.