Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Darbi sakrīt ar vārdiem: Ibrahīmovičam izcils "hat-trick" pret MLS līderiem

Zviedru un visas Eiropas futbola aizvien spēlējošā leģenda Zlatans Ibrahīmovičs nekad nav bijis pieticīgs savā pašvērtējumā un aizvadītajā nedēļā medijiem atgādināja savu pārliecību, ka ir pārliecinoši labākais spēlētājs Ziemeļamerikas vadošajā līgā MLS. Pirms spēles pret MLS līderi "Los Angeles" Zlatans komentārā vēlreiz apstiprināja savu iepriekš pausto, bet mača gaitā to apliecināja arī ar darbiem. Losandželosas derbijā "Galaxy" superzvaigzne vairāk nekā 27 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē guva trīs izcilus vārtus un palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru ar 3:2.

Ibrahīmovičs šosezon izcēlies ar 16 vārtu guvumiem, kas ir otrais labākais rādītājs. Piecus vārtus vairāk spējis gūt "Los Angeles" meiskāņu uzbrucējs Karloss Vela. "Galaxy" turnīra tabulā Rietumu konferencē ieņem otro vietu 12 komandu konkurencē, no "Los Angeles" atpaliekot par deviņiem punktiem.

, 2019-07-20 14:45, pirms 5 gadiem
es pa miegam vairāk kustos kā tas vārtsargs vārtos!
, 2019-07-20 17:32, pirms 5 gadiem
salming18 gribētu redzēt kā Tu vārtos stāvētu. Pa priekšu sasniedz vismaz 1/25 daļu no tā, un tad vari di*st 🤔
, 2019-07-20 19:42, pirms 5 gadiem
A kāpēc šī ziņa ir sadaļā "solis pa kreisi"? Normāla ziņa par futbolu. Kas te ir pa kreisi?
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.