Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kalns kļūst par "Tukums 2000" galveno treneri

Kalns kļūst par "Tukums 2000" galveno treneri
Jurģis Kalns (pa labi). Foto: Tukums 2000

Par 1. līgas kluba "Tukums 2000" galveno treneri iecelts bijušais futbolists Jurģis Kalns, kurš iepriekšējā sezonā strādāja ar 1. līgas vicečempioniem "Super Nova".

Kalns savu futbolista karjeru uzsācis dzimtajā Liepājā, jauniešu gados spēlējis visās sava vecuma jaunatnes izlasēs. Profesionāļa karjeru uzsācis Liepājas komandā, vēlāk spēlējis arī Jūrmalas un Ventspils komandās. Savu futbolista karjeru Jurģis noslēdza "Metta/LU" komandas kreklā.

Kopumā Latvijas virslīgā Kalns aizvadījis 327 spēles, kuru laikā atzīmējies ar 83 vārtu guvumiem. Papildus tam 2011. gadā saņēmis balvu kā labākais spēlētājs skatītāju vērtējumā. Trenera karjeru Kalns uzsācis komandā FK "Auda", ar kuru izcīnītas piektā un trešā vieta. 2018.gada sezonā Kalns trenēja SK "Super Nova" komandu, ar kuru kopā izcīnīja sudraba godalgas komanda.lv pirmās līgas čempionātā.

Kalns šogad vadīs Komanda.lv 1. līga tukumnieku komandu tandēmā ar Kristapu Dišleru, šajā atbildīgajā postenī nomainot Andreju Lapsu, kurš turpinās strādāt kluba sistēmā ar vecākajiem jauniešiem.

“Esmu patiesi priecīgs, ka klubam ir izdevies panākt vienošanos ar vienu no perspektīvākajiem un ambiciozākajiem Latvijas jaunajiem treneriem. Pārliecību par to, ka treneru kolektīvs spēs komandu aizvest līdz uzvarai pastiprina tieši šī tandēma Jurga Kalna un Kristapa Dišlera esamība, vēl vairāk - šī sezona viņiem abiem būs viss nozīmīgākā viņu treneru karjerās, līdz ar to tādām lietām kā pareizai attieksmei un pilnīgai pašatdevei mērķu sasniegšanā ir jānotiek automātiski!” Tā situāciju komentē kluba prezidents Verners Akimovs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fktukums2000/


, 2019-01-19 21:43, pirms 5 gadiem
Lapsu "uzmeta" ?
, 2019-01-19 21:50, pirms 5 gadiem
Decembrī nedz ''Tukums 2000'', nedz ''Super Nova'' neplānoja veikt treneru maiņas (skat. 1.līgas klubu apskatus).

Rakstā nav pieminēts, ka Kalns pildīja arī ''Super Nova'' kluba sporta direktora pienākumus.
, 2019-01-19 22:35, pirms 5 gadiem
Tukums nopietni bruņojas. Otro vietu mierīgi pacels, tad jau ar Valmieru pārspēlēs visādi.
, 2019-01-22 21:32, pirms 5 gadiem
Tukums nopietni bruņojas! Prieks, ka izvēlējās Kalnu nevis kādu Krievijas nezināmo treneri. Jurģim gudra galva un liels potenciāls.

Tad, kad viņš pārstās ģērbties kā pusaudzis, tad arī uz kādu jauniešu izlases trenēšanu Kalns varētu būt reāls kandidāts. Veiksmi!
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.
Renards Krišjānis cīņā ar Jusufu Rodo. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
3

Korzāns pēdējā uzbrukumā izrauj JDFS "Alberts" uzvaru, "Ogrei" otrais punkts

"Optibet" Nākotnes līgā svētdien tika aizvadītas trīs spēles. Dramatiskākā spēles izskaņa tika aizvadīta spēlē starp "Mārupi" un Jura Docenko Futbola skolu "Alberts", kurā viesi dažas sekundes pirms beigu svilpes guva vārtus un uzvarēja ar 1:0.
Gabriels Kirkils. Foto: Andris Grīnbergs
5

"Leevon PPK" un "Super Nova" uzvar arī otrās kārtas spēlēs

"Optibet" Nākotnes līgā sestdien tika aizvadītas pirmās trīs otrās kārtas spēles. Pie 2:0 uzvaras Smiltenē tika Māra Landmaņa un Jurija Žigajeva trenētā "Leevon PPK", savukārt Ervīna Pērkona vadītā "Super Nova" ar minimālu pārsvaru 1:0 uzveica valsts bagātākā kluba dublierus.