Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

1. līga: Herberts Cukurs, Bilbao "Athletic" un Ēģiptes iekarotāji

1. līga: Herberts Cukurs, Bilbao "Athletic" un Ēģiptes iekarotāji
Genādijs Karavajevs un Viktors Ņesterenko
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Trešdien "Mercure Riga Centre" viesnīcā risinājās komanda.lv 1. līgas čempionāta pirmssezonas preses konference. Pasākuma gaitā visu 14 klubu pārstāvji izstāstīja savu skatījumu par gaidāmo sezonu un plāniem par tikšanu Virslīgā.

2017. gada 1. līgas turnīrs sāksies 14. aprīlī, kas ir par divām nedēļām vēlāk nekā pērn, bet beigsies par vienu nedēļu agrāk – 28. oktobrī. 14 komandas sacentīsies divu apļu turnīrā, katrai kopumā aizvadot pa 26 spēlēm. Šogad 1. līgai būs arī sava devīze #dzīvolīdzi. Tāpat zīmīgi, ka visās spēlēs tiks izmantota oficiālā 2018. gada Pasaules kausa bumba "Krasava". No jauninājumiem vēl ir vērts atzīmēt veicināšanas balvu par spēļu organizēšanu [aptuveni 2000 eiro apjomā] un ikmēneša simboliskās izlases noteikšanu. Portāls Sportacentrs.com piedāvā dažus interesantus jaunumus un stāstus, ar kuriem komandu pārstāvji iepazīstināja pirmssezonas preses konferences laikā.

Herberta Cukura radinieks JDFS "Alberts" kreklā

Šogad Rīgas komandas rindās spēlēs Brazīlijā izaudzis futbolists Risoto Vidāls Pesoa Augustu, kuram ir arī Latvijas pilsonība. Par interesantu šo leģionāru padara tas, ka viņš ir Herberta Cukura mazmazdēls. Preiļu komandas galvenais treneris Imants Babris pauda savu interesi par šī futbolista izcelsmi. Atbildot uz šo interesi, "Alberts" kluba valdes priekšsēdētājs Olafs Pulks pajokoja, vai Babris gadījumā nestrādā kādā Preiļu laikrakstā. Pulks izstāstīja, ka Augustu jau pagājušajā sezonā skaitījās RTU FC rindās, taču savainojuma dēļ pie spēlēšanas netika. "Alberts" komandas ceļi ar šo spēlētāju krustojās pēc kādas pārbaudes Tukumā.

Bilbao "Athletic" no Preiļiem

Par Preiļu futbola komandu jau dažus gadus runā kā par vienu no kolorītākajiem 1. līgas pārstāvjiem. Akcents uz saviem audzēkņiem un sava omulīga stadiona attīstība ir Preiļu futbola prioritātes. Savā ziņā Latgalē ir izveidojies tāds "Athletic" Bilbao, kurā spēle tikai sava reģionā dzimušie futbolisti. Komandas treneris Imants Babris uzsvēra, ka par centieniem šādā veidā attīstīt klubu ir jābūt kādam atbalstam no futbola federācijas puses. Uz jautājumu par iespējamo leģionāru pievienošanos Babris atbildēja, ka par šo tēmu ir konsultējies ar savu dēlu, taču tad saprata, ka potenciālais leģionārs ieņems kāda vietējā puiša vietu, kas Preiļiem nav vajadzīgs.

Zvans no Honkongas uz Ogri

Uzmanību starpsezonā izpelnījās arī Ogres pilsētas komanda, kuras sastāvā notika lielas izmaiņas. Komandas vadītājs Normunds Miesnieks uzsvēra, ka kluba vadībai ir mainījies redzējums par futbolu. Pausts, ka ar vietējiem jauniešiem nav iespējams stabili aizvadīt sezonu 1. līgā, tāpēc tiem šogad būs iespēja sevi pierādīt 2. līgas čempionāta Rīgas zonā. Miesnieks arī atbildēja uz bažām par iespējamām sarunātajām spēlēm: "Ja mēs runājam par draudzīgo zvanu no nepazīstama numura, kad tajā pašā brīdī Honkongā notiek 20000 vērta likme, tad tādi mērkaķi vienmēr ir bijuši. Tas ir tas pats kā kokaīns, alkohols vai narkotikas. Tas vienmēr ir bijis! Cerams, ka futbola federācija ar visiem saviem monitoringiem spēs nostrādāt." Tāpat ir jāatzīmē, ka "Ogrei" ir izveidojusies sadarbība ar Ukrainas Premjerlīgas komandu "Vorskla", kura vēl nesen spēlēja Eiropas līgas grupu turnīrā. Tā, piemēram, pēc sezonas beigām Ukrainā, komandas treneru štābam pievienosies "Vorskla" dublieru komandas galvenais treneris.

Viktors Ņesterenko sezonas garumā "Sportacentrs TV" ēterā

Kā allaž savos izteikumos kolorīts bija pašreizējais FK "Progress"/AFA "Olaine" galvenais treneris Viktors Ņesterenko. Ar lepnumu tika paziņots, ka 20 no 26 komandas [tajā skaitā visas mājas spēles] spēlēm 1. līgas turnīrā tiešraidēs varēs vērot "Sportacentrs TV" un "Sportacentrs.com" mājaslapā. Ņesterenko uzsvēra, ka viņa klubs sekmēs futbola popularizāciju visās Latvijā. Pēc trenera domām “Progress/Olaine” komandas pamatā ir jābūt savai mārketinga sistēmai. Tāpat Ņesterenko pauda neapmierinātību par to, ka Vugaram Askerovam un viņa dēlam Bogdanam ir leģionāra statuss, jo Igaunijā [kur Ņesterenko strādāja iepriekš] par leģionāriem neskaita tos futbolistus, kuri vairākus gadus ir nodzīvojuši valstī un pārvalda valsts valodu.

Tāpat pievāvājam visu komandu pārstāvju atbildi uz jautājumu par mērķiem 2017. gada sezonai un iespējamo startēšanu Virslīgā.
JDFS "Alberts" valdes priekšsēdētājs Olafs Pulks: "Otro gadu pēc kārtas esam sagatavojuši spēlētāju Virslīgai – pirms gada tas bija Kristaps Liepa [RFS], tagad uz "Mettu"/LU pārgājis Aivars Emsis. Bez viņa būs grūtāk, taču esam sastāvu papildinājuši ar vairākiem pieredzējušiem spēlētājiem, mūsu bijušajiem audzēkņiem. Vēlamies iekļūt pieciniekā. Lai tuvākajā laikā mēs nokļūtu Virslīgā, būtu jānotiek ļoti daudzām sakritībām. Tad jau drīzāk varam cerēt uz individuāla spēlētāja sagatavošanu Virslīgai, nevis visas komandas."

BFC "Daugavpils" pārstāvis Aivis Romanovskis: "Vēlamies cīnīties par uzvaru katrā spēlē un sezonas beigās gribētu iekļūt labāko trijniekā. Atgriešanās Virslīgā noteikti ir mūsu mērķis, bet nav tik kategoriski, ka tas obligāti jāizdara šogad vai nākamgad."

"Valmiera Glass"/ViA ģenerālmenedžeris Uldis Pūcītis: "Zinot mūsu rezultātu vēsturi iepriekšējās sezonās, arī šogad tēmēsim uz medaļām. Runājot par Virslīgu, tāds mērķis ir, taču nesaukšu konkrētu termiņu. Nevēlamies tur iekļūt mākslīgi. Tikt uz Virslīgu var dažādos ceļos. Pirmkārt, to izdarīt sportiskā veidā, vienkārši izcīnot tur vietu. Otrkārt, var tikt arī tādā veidā kā tad, kad mums piedāvāja vietu Virslīgā, bet mēs atteicāmies. Noteikti nepiekrītam tikt uz Virslīgu šādā ceļā, gribam to paveikt dabiski. Vēl gan ir arī cits aspekts – pat, ja šo vietu iegūstam, nav teikts, ka spēsim izpildīt visas licencēšanas prasības. Piemēram, tuvāko divu gadu laikā stadiona rekonstrukcijas dēļ mēs to nevarētu izdarīt."

FK "Auda" valdes loceklis un kapteinis Rihards Gorkšs: "Gluži kā piedaloties jebkurā turnīrā, mūsu mērķi ir visaugstākie. Gribam pirmo vietu, taču neesam gatavi par to maksāt jebkādu cenu. Pret spēlētājiem būtu negodīgi teikt, ka jāizcīna tāda vieta un ka, to neizdarot, varat būt brīvi. Mēs esam ģimenes klubs, kurā kolektīvs ir pats galvenais, un ir lietas, kuras neesam gatavi darīt, lai tikai iekļūtu Virslīgā. Piemēram, mainīt nosaukumu vai pieņemt vagonu ar Āfrikas spēlētājiem."

FK "Tukums 2000"/TSS sporta direktors Kristaps Dišlers: "Mūsu mērķis ir finišēt vienu vietu augstāk nekā pagājušajā sezonā [pagājušajā gadā tukumnieki bija sestie – A.S.]. Spēlējot dažādos līmeņos, mūsu klubs pastāv jau 17 gadus, un pēc 20 pastāvēšanas gadiem varētu virzīt arī mērķi par iekļūšanu Virslīgā. Ar saviem audzēkņiem un droši vien atgriežot mājās Virslīgā esošos tukumniekus."

RTU/"Skonto Academy" direktors Genādijs Karavajevs: "Vadība nekādu mērķi nav izvirzījusi, bet katrā spēlē cīnīsimies par trīs punktiem. Piecgades plāna mums šobrīd nav. Skatīsimies, kā mums ies, bet diezin vai, ka Virslīgā varētu iekļūt šogad."

FK "Progress"/AFA "Olaine" galvenais treneris Viktors Ņesterenko: "Prieks, ka šosezon mēs visiem būsim zem pamatīgas lupas – visi runā par mūsu braukšanu uz Ēģipti u.t.t. Šogad noteikti vēlamies būt ne zemāk par otro vietu. Virslīga? Mēs tajā bijām gatavi spēlēt jau šogad! Šogad, nākamgad – Virslīgā būsim obligāti, tikai tur."

FK "Ogre" vadītājs Normunds Miesnieks: "Vēlamo bieži vien gribam uzdot par esošo. Visiem, kas to dara, futbols šajā līgā ir sirdslieta, visi dzīvo futbolā, un šosezon mēs nelauzīsim šķēpus mistisku mērķu dēļ. Virslīga? Divu trīs gadu laiks ir optimālais termiņš. Būtu patīkami, ja futbolam paredzētos laukumos nelaistu virsū visādus citus sporta veidus, jo iznāk tāda paradoksāla situācija – mūsu 2. līgas komanda nedēļā trenējas četras reizes, bet 1. līgas komanda to var darīt tikai trīsreiz. Mūs bremzēt var tikai tas."

Rēzeknes FA/BJSS direktors Žanis Ārmanis: "Daudziem tas varbūt šķitīs smieklīgi, bet mūsu mērķis ir iekļūt desmitniekā. 1. līgas konkurētspēja pieaug, un tajā ir daudz labu komandu – Virslīgā spēlējusī "Daugavpils", "Olaine" un daudzas citas. Mums ir 3+ zvaigžņu futbola attīstība. Pirmkārt, bāze, otrkārt, vadības atbalsts, treškārt, jaunatnes piramīda un, ceturtkārt, līdzjutēju mīlestība. Mums ir jāspēlē Virslīgā, taču tikai viens Dievs zina, kad tas notiks."

FK "Staiceles Bebri": direktors Jānis Jaunzems: "Vēlamies ļaut jaunajiem spēlēt un pārvarēt šo mistisko 16-17 gadu barjeru. Gribam noturēt to latiņu, kuru esam uzstādījuši. Būtu priecīgi, ja Vidzemei būtu sava komanda Virslīgā, kurai mēs varētu gatavot savus spēlētājus. Ja šāda komanda būtu – piemēram, "Valmiera" -, labprāt ietu zem tās piramīdas."

FK "Jēkabpils"/JSC direktors Ruslans Bajārietis: "Pagājušajā sezonā spriedām, ka zemāk krist vairs nav kur, tādēļ pieņēmām lēmumu veikt izmaiņas un sapratām, ka tikai ar saviem spēkiem tikt galā nevaram. Šosezon gribētu cīnīties par sešinieku. Virslīga? Par to nedomājam, vispirms gribam būt konkurētspējīgi tieši 1. līgā."

FK "Smiltene"/BSS trenera asistents Raimonds Dūmiņš: "Viens cilvēciņš pārgāja uz "Valmieru", bet sastāvu kopumā esam saglabājuši. Vēl viena izmaiņa ir tā, ka es esmu beidzis spēlēt futbolu. Ja citi runāja, ka viņiem ir ļoti daudz 19-20 gadus vecu spēlētāju, tad mums lielākā daļa ir jaunāki pat par 19 gadiem. Visu laiku pa solītim ejam uz priekšu un gribētu arī šosezon kāpt par vienu vietiņu augstāk – tātad piecinieks. Virslīga? Pašvaldība mums sniedz 4,3 tūkstošu dotāciju, Virslīgai varbūt pietiks."

Preiļu BJSS galvenais treneris Imants Babris: "Mums konkrētu mērķu nav, taču gribam pabojāt noskaņojumu visiem šeit klātesošajiem klubiem. Panākums būs iekļūšana trijniekā, bet neveiksme – ja izkritīsim uz 2. līgu. Nerunājot pašsaprotamo, ka piektā vieta ir labāka nekā astotā, viss pārējais starp 4. un 13. vietu nav svarīgs. Preiļu sapnis par Latvijas futbola attīstību ir tāds, ka to nosaka paši klubi. Ir daudz diskusiju par to, kas vispār ir klubs. Manuprāt, klubam obligāti ir jābūt savai bāzei, tam ir jābūt savai jaunatnes sistēmai, tam ir jābūt reālai vadībai. Visiem šiem aspektiem jābūt reāliem, nevis virtuāliem, un tad tas arī būs klubs, nevis viendienītis. Ja kārtis kritīs un šogad vinnēsim 1. līgu, protams, ka spēlēsim Virslīgā. Taču arī izkrišana uz 2. līgu, uzskatu, nav nekāda traģēdija."

Grobiņas SC sporta direktors Andis Ādiņš: "Mums lielu palīdzību sniedz FK "Liepāja", kas izlīdzēja gan ar vairākiem spēlētājiem, gan arī galveno treneri Viktoru Dobrecovu – mūsu iepriekšējais treneris acīmredzot nedaudz nobijās un tagad būs asistents. Par Virslīgu pašreiz nebūt nedomājam, vispirms gribam iejusties un saprast, kas vispār par turnīru ir 1. līga."

Pilns preses konferences audio ieraksts pieejams šeit.

Kas uzvarēs 2017. gada 1. līgas čempionātā?

  • 40

  • 16

  • 111

  • 25

  • 14

  • 45

  • 15

  • 66



Slēpts komentārs: thekurmis
, 2017-04-12 18:43, pirms 7 gadiem
Vugars beidzot latviski iemacijies ? Vai nesterenko doma, ka krievu val ir valsts valoda?
, 2017-04-12 18:58, pirms 7 gadiem
thekurmis labi pārzin vēsturi!
, 2017-04-12 19:02, pirms 7 gadiem
Auda čempioni!
, 2017-04-12 19:18, pirms 7 gadiem
Visai intresanta sezona gaidāma.
, 2017-04-12 19:27, pirms 7 gadiem
thekurmis rakstīja: Herberts bija saistīts ar fašistiem,ja man atmiņa neviļ..
Atkarībā kuras valsts izdotu vēstures grāmatu tu atvērsi.
, 2017-04-12 19:36, pirms 7 gadiem
Babris smuki pateica.... sevišķi ņemot vērā gan esošo, gan bijušo viendienīšu daudzumu Virslīgā..
, 2017-04-12 19:52, pirms 7 gadiem
Par Cukuru iesaku izlasīt grāmatu:"Jūs viņu nekad nenogalināsiet". Un tad spriediet paši.
, 2017-04-12 20:07, pirms 7 gadiem
prieks, ka ar vien vairāk komandas izrāda interesi par tikšanu virslīgā, nevis taisās spēlēt vienkārši spēlēšanas pēc
Slēpts komentārs: Caune JM
, 2017-04-12 21:37, pirms 7 gadiem
Domāju , ka šogad būs interesanta gaisotne , visas komandas ir sagatavojušas komandas un ekipējumu , domāju , ka favorīte vienozīmīgi būs Grobiņa , jo zināms ir tas , ka viņiem ir ļoti spēcīgi sitieni un grieztie.
spēlētāji kuri prot apmānīt pat tiesnešus . Pārējās komandas izskatās nobijušās un vājas , domājams ka citām komandām ir pārāk slikts kolektīvs vai pat kas cits saistībā ar hipnozēm. To ka 3-4 komandas jau ir nolīgušas ekstrasensusmani neuzrunā. Liekas pāragri vai līdz galam nepārdomāti.
, 2017-04-12 22:05, pirms 7 gadiem
Runājot par Valmieru. Ja Virslīgas spēles var aizvadīt skolu laukumos un preses konferences rīkot matemātikas kabinetos, tad domāju, ka nebūtu absolūti nekādu problēmu Virslīgas mačus aizvadīt Olimpiskā centra laukumā. Tas gadījumā,ja izdotos iekļūt Virslīgā.
, 2017-04-12 22:06, pirms 7 gadiem
Ludvigers rakstīja: Par Cukuru iesaku izlasīt grāmatu:"Jūs viņu nekad nenogalināsiet". Un tad spriediet paši.
Piekrītu. Laba grāmata!
, 2017-04-12 23:14, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Runājot par Valmieru. Ja Virslīgas spēles var aizvadīt skolu laukumos un preses konferences rīkot matemātikas kabinetos, tad domāju, ka nebūtu absolūti nekādu problēmu Virslīgas mačus aizvadīt Olimpiskā centra laukumā. Tas gadījumā,ja izdotos iekļūt Virslīgā.
Problēmas jau nebūtu nekādas, taču laukuma kvalitāte nav atbilstoša, neviena virslīgas komanda uz tāda seguma nepiekristu spēlēt, vīzija gan ir tāda, ka šis segums drīz tiks mainīts, taču uz to arī nevar paļauties, jo segumam bija jau jābūt nomainītam, paši valmierieši ne labprāt spēlē uz šī seguma, tāpēc vasarā spēles notiek tikai libažu ielas laukumā un Daliņu stadionā, taču Daliņus arī drīz jauks nost
, 2017-04-12 23:34, pirms 7 gadiem
Par Grobiņu!!!
Puče visu ir izpētījis un uzrakstījis.
, 2017-04-13 00:47, pirms 7 gadiem
kautrīgais rakstīja: Problēmas jau nebūtu nekādas, taču laukuma kvalitāte nav atbilstoša, neviena virslīgas komanda uz tāda seguma nepiekristu spēlēt, vīzija gan ir tāda, ka šis segums drīz tiks mainīts, taču uz to arī nevar paļauties, jo segumam bija jau jābūt nomainītam, paši valmierieši ne labprāt spēlē uz šī seguma, tāpēc vasarā spēles notiek tikai libažu ielas laukumā un Daliņu stadionā, taču Daliņus arī drīz jauks nost
Neesmu sintētisko laukumu specs, bet,manuprāt, VOCā ir kvalitatīvāks kā Olainē vai Kauguru videnes laukumos.
, 2017-04-13 10:00, pirms 7 gadiem
Uzmanīgi izlasot katras komandas pārstāvja teikto,redzam,ka tikai Olaine gatava spēlēt virslīgā.Tāpēc nav ne mazāko šaubu par šī gada 1.līgas uzvarētāju.
, 2017-04-13 10:23, pirms 7 gadiem
Virslīga ir jāpaplašina vismaz līdz 10 komandām, varbūt pat 12. Tas ir kauns, ka futbolu spēlē tikai ap Rīgu, vēl Liepāja un Ventspils.
Runāt par nepiemērotiem laukumiem vispār smieklīgi, ja Rīgā spēlē kur pagadās, Liepājā trniņlaukumā ar mākslīgo segumu.
Turklāt virslīgā 8 komandām ir ļoti maz spēļu, kā var celt meistarību, ja nespēlē?
, 2017-04-13 13:14, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Virslīga ir jāpaplašina vismaz līdz 10 komandām, varbūt pat 12. Tas ir kauns, ka futbolu spēlē tikai ap Rīgu, vēl Liepāja un Ventspils.
Runāt par nepiemērotiem laukumiem vispār smieklīgi, ja Rīgā spēlē kur pagadās, Liepājā trniņlaukumā ar mākslīgo segumu.
Turklāt virslīgā 8 komandām ir ļoti maz spēļu, kā var celt meistarību, ja nespēlē?
Kada tam jega, meistariba starp virsligu un 1.ligu ir milziga, tev ir velme pec vesela bara negeru, gruzinu, japanu vai slavu un kas tos no 1 ligas klubiem vares atlauties?
, 2017-04-13 16:05, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Neesmu sintētisko laukumu specs, bet,manuprāt, VOCā ir kvalitatīvāks kā Olainē vai Kauguru videnes laukumos.
Diemžēl nav gan, mākslīgais segums gan Olainē, gan Kauguros ir krietni labāks, jaunāks un kvalitatīvāks, voc mākslīgais segums nav ne attiecīgi kopts, ne mainīts pēc tā uzlikšanas
, 2017-04-13 22:01, pirms 7 gadiem
Cukurs bija "Rīgas bende" . Fašists. Slepkava. Kara noziedznieks. Bet Latvijai visi vienmēr ir varoņi.
, 2017-04-14 05:41, pirms 7 gadiem
Preiļu Babris par mazā Cukuriņa izcelsmi interesējās saprotamu iemeslu dēļ. Savas pilsētveidošanās sākumos Preiļi bija žīdiņu miests, kur dzīvoja gandrīz tikai un vienīgi semītu izcelsmes līkdegunīši.
Tā ka Olem Pulkam nāksies priekš Cukuriņa algot īpašus bodīgārdus, citādi līkdeguni preiļi šo nolaupīs un krūmos nomiegs kā lieldienu trusi.
, 2017-04-14 05:43, pirms 7 gadiem
Un Cukurs nebija šāvējs. Arāja komandā viņš sākumā bija šoferis, bet pēc tam vadīja visu autosaimniecību. Pret viņu netika atrasts neviens pierādījums vai liecība, ka būtu kaut reizi no stroķa šāvis.
, 2017-04-14 08:44, pirms 7 gadiem
Tas Cukurs te nosmeļ visu uzmanību no krasavas. Paredzu, ka slāvu čaļiem šosezon varētu rasties laba sapratne ar bumbu - oi, krasava!
, 2017-04-14 09:41, pirms 7 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Un Cukurs nebija šāvējs. Arāja komandā viņš sākumā bija šoferis, bet pēc tam vadīja visu autosaimniecību. Pret viņu netika atrasts neviens pierādījums vai liecība, ka būtu kaut reizi no stroķa šāvis.
Pie tam pats paglāba dažu labu dvēseli
, 2017-04-14 09:42, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Uzmanīgi izlasot katras komandas pārstāvja teikto,redzam,ka tikai Olaine gatava spēlēt virslīgā.Tāpēc nav ne mazāko šaubu par šī gada 1.līgas uzvarētāju.
Ja Grobiņa ir Liepājas fārms, tad nebūs sliktāk par 1625
, 2017-04-14 10:42, pirms 7 gadiem
Solās būt aizraujošs turnīrs. Galvenais, lai visi klubi arī pabeidz sezonu.

P.s. Skatos, ka šeit izgaismojas daži latviešu nīdēji. Zaimo Cukuru un jauc nacistus ar fašistiem. Pievieno vēl anti-amerikāniskumu un ir pilns komplekts latvju nīdējam.
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.