Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Klubs "Kauguri/PBLC" vairs nepastāv

Klubs "Kauguri/PBLC" vairs nepastāv
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Latvijas 1. futbola līgas klubs "Kauguri/PBLC" beidzis pastāvēt, par to šodien portālu Sportacentrs.com informēja komandas galvenais treneris un valdes priekšsēdētājs Nikolajs Poļakovs. Galvenais iemesls finanšu trūkums.

"Kauguri" iepriekšējā sezonā ļoti veiksmīgi spēlēja 1. līgā, ilgi saglabājot izredzes pacīnīties pat par vietu labāko trijniekā, bet beigās nācās samierināties ar piekto pozīciju. Komandas ambīcijas bija diezgan lielas un viens no mērķiem bija iekļūšana Virslīgā, taču tam nebūs lemts notikt.

Šodien portāls Sportacentrs.com sazinājās ar komandas galveno treneri Nikolaju Poļakovu, kurš paziņoja skumju vēsti - futbola klubs "Kauguri/PBLC" beidzis pastāvēt. Komanda starpsezonā meklēja iespējamos partnerus un sponsorus, taču meklējumi beidzās bez panākumiem. Līdzšinējais komandas partneris "PBLC" vairs nebija spējīgs palīdzēt klubam ar finansēm, tādēļ arī tas atteicās no turpmākās sadarbības.

Uz jautājumu, kas notiks ar komandas treneriem un spēlētājiem, Poļakovs atbildēja: "Treneru personāls darbosies ar jaunajiem spēlētājiem un spēlētājām, bet spēlētāji jau nu noteikti nekur nepazudīs, jo komandas, kur spēlēt, var atrast." Viens no spēlētājiem, kurš jau atradis sev jaunu darbavietu ir Igors Avanesovs. Aizvadītās sezonas labākais 1. līgas bombardieris (24 vārti) karjeru turpinās kādā no Francijas amatieru līgas (5. līga pēc spēka) klubiem "US Sionis", kaut arī pirms tam bija paklīdušas baumas, ka viņš varētu spēlēt kādā no vadošajām Francijas līgām.

Tāpat Nikolajs pastāstīja, ka bija doma apvienoties ar Virslīgas klubu "Jūrmala-VV", taču par sadarbību nav izdevies vienoties un diezin vai notiks aktīva "Kauguri" spēlētāju migrācija uz šo komandu.


, 2010-02-04 11:09, pirms 14 gadiem
bildee tie chalji ir no FK Jelgava
, 2010-02-04 11:12, pirms 14 gadiem
Patiešām žēl, bija simpātiskākā no pirmās līgas nelatviskajām komandām.
, 2010-02-04 12:16, pirms 14 gadiem
Ļoti žēl. Cerams ka vairāk šādu iemeslu dēļ, klubi nepazudīs!
, 2010-02-04 12:33, pirms 14 gadiem
Protams, ka žēl, bet 4 klubi jūrmalai ir par daudz.
, 2010-02-04 12:58, pirms 14 gadiem
Kādi 4? Jūrmala-VV, FC Jūrmala, Kauguri - 3 un kas vēl?
, 2010-02-04 13:17, pirms 14 gadiem
Spartaks
, 2010-02-04 23:50, pirms 14 gadiem
Točna, Spartaku aizmirsu...

Bet kurš vairak zin par FC Jūrmala... vai tai ir kāda saistība ar bijušo FK Jūrmala?
, 2010-02-05 00:04, pirms 14 gadiem
FC Jūrmala nav saistība ar bijušo FK Jūrmala. Liela daļa bijušo FK Jūrmala spēlētāju palika kopā ar Babičevu pēc kluba bankrota un spēlē Jūrmala-VV.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.
Renards Krišjānis cīņā ar Jusufu Rodo. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
3

Korzāns pēdējā uzbrukumā izrauj JDFS "Alberts" uzvaru, "Ogrei" otrais punkts

"Optibet" Nākotnes līgā svētdien tika aizvadītas trīs spēles. Dramatiskākā spēles izskaņa tika aizvadīta spēlē starp "Mārupi" un Jura Docenko Futbola skolu "Alberts", kurā viesi dažas sekundes pirms beigu svilpes guva vārtus un uzvarēja ar 1:0.
Gabriels Kirkils. Foto: Andris Grīnbergs
5

"Leevon PPK" un "Super Nova" uzvar arī otrās kārtas spēlēs

"Optibet" Nākotnes līgā sestdien tika aizvadītas pirmās trīs otrās kārtas spēles. Pie 2:0 uzvaras Smiltenē tika Māra Landmaņa un Jurija Žigajeva trenētā "Leevon PPK", savukārt Ervīna Pērkona vadītā "Super Nova" ar minimālu pārsvaru 1:0 uzveica valsts bagātākā kluba dublierus.