Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: DTRHighlights

Video: Jura Laizāna Top 10 Labākie Goli

Šeit apkopoti 10 labākie Jura Laizāna futbolista karjeras vārtu guvumi!

, 2021-09-18 21:59, pirms 3 gadiem
Paldies par video! Jāa, atmiņaa uzreiz atausa laiki, kad mums bez Laizāna bija vesels lērums PSRS kaluma futbola meistari, kas tagadējiem špīleriem liktu noakunēties. Bija tas laiks, kad LR futbolā bija personības! Tagad tukšums...
, 2021-09-19 04:19, pirms 3 gadiem
1aja vietā gols pret poļiem bija jāliek. Skaists plus mega nozīmīgs-tikām uz euro 2004
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
9

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
12

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.