Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Latvijas uzņēmums "BLINDSAVE" sāk ražot unikālus produktus futbolistiem

Latvijas uzņēmums "BLINDSAVE" sāk ražot unikālus produktus futbolistiem
Latvijas izlases futbolists Dāvis Ošs izmēģina "BLINDSAVE" ražoto aizsargekipējumu vārtsargiem. Publicitātes foto

Latvijas sporta aizsargekipējuma ražotājs un eksportētājs SIA "BLINDSAVE" paplašina savu darbību un uzsācis ražot inovatīvus aizsargproduktus pasaules populārākajam sporta veidam - futbolam. Uzņēmums jaunās produktu līnijas izstrādē investējis ap 30 tūkstošiem eiro, tā ražoto aizsargekipējumu jau atzinīgi novērtējuši Latvijas izlases spēlētāji. "BLINDSAV"E ir Latvijas inovāciju veiksmes stāsts pasaulē – šī uzņēmuma produkciju īpašās Latvijā radītās tehnoloģijas dēļ jau labi pazīst florbola, basketbola un handbola pasaulē.

Andis Blinds, "BLINDSAVE" dibinātājs: "Ņemot vērā to, ka futbols ir viens no retajiem komandas sporta veidiem, ar kuru ir atļauts nodarboties arī pandēmijas laikā, tā ir bijusi tikai papildus motivācija, kāpēc esam uzsākuši ražot specializētu aizsargekipējumu futbolistiem un pārorientējušies uz šo sporta veidu. Futbols ir sporta karalis un iespējas tajā ir neierobežotas."

Līdzīgi kā citiem "BLINDSAVE" produktiem, arī futbola aizsargekipējuma ražošanā tiek izmantota Latvijā radītā tehnoloģija - BAT (Body adjust technology). Šī tehnoloģija dod iespēju aizsargam pieņemt ķermeņa formu, tādā veidā nodrošinot gan ļoti augstu komforta līmeni, gan aizsardzību. Uzņēmums ir izstrādājis revolucionārus kājsargus, kas ir obligāta ekipējuma sastāvdaļa jebkuram futbolistam, kā arī specializētu aizsargekipējuma līniju vārtsargiem.

"Esam kārtīgi izpētījuši šo tirgu un jāatzīst, ka pasaulē futbola aizsargekipējuma ziņā ilgi nav bijis jaunu un inovatīvu risinājumu. Ceram šī sporta veida industriju pārsteigt, piedāvājot jaunus veidus, kā spēlētāji var sevi pasargāt no nevajadzīgām traumām un vienlaicīgi izbaudīt nebijušu komforta līmeni," uzsver uzņēmuma dibinātājs A.Blinds. "Esam uzsākuši tirdzniecību internetā, produkcija tiks piedāvāta arī B2B partneriem ārvalstīs. Labā ziņa ir tā, ka jau virkne esošo uzņēmuma partneru izrādījuši interesi par mūsu jauno futbola produktu līniju."

"BLINDSAVE" ir Latvijas uzņēmums, kas izstrādā un ražo inovatīvu aizsargekipējumu sportistiem ar mērķi samazināt traumu skaitu sportā. "BLINDSAVE" ir populārākais vārtsargu zīmols florbolā, tā produktus izmanto pasaules labākie vārtsargi. Pateicoties radītajai BAT tehnoloģijai, uzņēmums ir izstrādājis specializētu aizsargekipējumu arī basketbolam un handbolam, kuru izmanto daudz profesionālu pasaules elites sportistu. Visi produkti tiek ražoti Latvijā un uzņēmuma eksports sastāda aptuveni 90% no visas saražotās produkcijas.

VIDEO: ŠEIT

Papildu informācijai:
info@blindsave.com
mob. 265336599
blindsave.com


Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.