Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: Ar vienu sitienu vārtos Latvijai Ungāriju pārspēt neizdodas.

Zaudējumu Eiropas U21 kvalifikācijas mačā piedzīvojusi Latvijas valstsvienība, kas ar 0:1 izbraukumā piekāpās Ungārijai. Abas komandas visai reti apgrūtināja vārtsargus ar darbu, tomēr viens no retajiem sitieniem spēles 77. minūtē uzvaru atnesa mājiniekiem. Sekmīgs bija uz maiņu nākušais Šanto. Vienus vārtus ungāri bija iesituši jau agrāk, tomēr tiesneši šajā situācijā lēma Latvijai labvēlīgi, saskatot ungāru fubolistam aizmugures stāvokli. Jāatzīmē, ka visas spēles laikā Latvijai tikai viens sitiens bija vārtu rāmī.

Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
28

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
48

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".