Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: dakots

"Liverpool" transfēri

Drīz atveras transfēru logs. Ierosinu šeit apspriest, kas notiks ar "Liverpool" spēlētāju maiņām.
Izsakāmies!

Mana vēlme būtu pēc vēl viena centra aizsarga blakus van Daikam.
Es ieteiktu šo francūzi no "Sevillas" -
https://us.soccerway.com/players/ju...
Cik vēroju la Ligas spēles ar "Sevillu" šosezon - man viņš patīk, var redzēt, ka ir smadzenes un liels potenciāls. Augums priekš centra aizsarga nav izcils -178 cm, taču redzēju, kā spēlē ar "Barcelonu" izvilka ar galvu (aizsniedza) no devītnieka Messi sisto soda sitienu...nu, tā kā jauns, tad varbūt tie 178 cm vairs nav aktuāli, bet ir vairāk.....nu, izskatās vairāk un blakus van Daikam tā nebūtu problēma cīņā par gaisa bumbām.
Tātad Jūsu domas un priekšlikumi - kā "Liverpool;" varētu pastiprināties!
Kā teica mūsu tautas dižgars Rainis - pastāvēs tas, kas mainīsies!
Tātad par pārmaiņām.


, 2020-07-17 11:39, pirms 4 gadiem
Labāk tad malējo jāmeklē ir kas Robertsonu aizvietos jo izskatās ka Larouči ies prom bet Adam Lewis ies īrē. Centrā gribētos redzēt kādu garu stipru centru -varianti Tirone Mings un Dego Carlos.
, 2020-07-20 11:37, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Labāk tad malējo jāmeklē ir kas Robertsonu aizvietos jo izskatās ka Larouči ies prom bet Adam Lewis ies īrē. Centrā gribētos redzēt kādu garu stipru centru -varianti Tirone Mings un Dego Carlos.
nu jau par 99% Bormuta lido laukā no EPL un Mings varētu būt pieejams
, 2020-07-20 23:14, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: nu jau par 99% Bormuta lido laukā no EPL un Mings varētu būt pieejams
Mings jau kādu laiku nespēlē Bournemouth, bet izkrist viņam no EPL tāpat ir ļoti liela iespēja.
, 2020-07-21 10:23, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Mings jau kādu laiku nespēlē Bournemouth, bet izkrist viņam no EPL tāpat ir ļoti liela iespēja.
pareizi, mana kļūda...viņš tak Aston Villa
, 2020-07-22 09:56, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: pareizi, mana kļūda...viņš tak Aston Villa
Gribētos no AV dabūt Grilišu jo pēc spēles un līdera dotībām atgādina Hendersonu.Liela iespēja ka Pool pirks no Norvičas LB Luisu .
, 2020-07-22 11:46, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Gribētos no AV dabūt Grilišu jo pēc spēles un līdera dotībām atgādina Hendersonu.Liela iespēja ka Pool pirks no Norvičas LB Luisu .
nevar pie dzīva karaļa nozīmēt jaunu karali, lai cik līdzīgs viņš būtu bijušajam...komanda izjuks....nu, ja Hendersons tagad paziņo, ka beidz karjeru, tad var, bet tie tv muldoņas tak saka, ka MU gribot Grilišu...bet tur tak tas portugālis tagad labs un vienam no viņiem būs jāsēž uz beņķa
, 2020-07-23 12:25, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: nevar pie dzīva karaļa nozīmēt jaunu karali, lai cik līdzīgs viņš būtu bijušajam...komanda izjuks....nu, ja Hendersons tagad paziņo, ka beidz karjeru, tad var, bet tie tv muldoņas tak saka, ka MU gribot Grilišu...bet tur tak tas portugālis tagad labs un vienam no viņiem būs jāsēž uz beņķa
Bet vidējās līnijas kontrole būtu labāka jo redzot kas notiek bez Hendersona komanda pēdējās spēlēs ļoti švaki sāka spēlēt uzbrukumā un aizsardzībā.
, 2020-07-23 12:52, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Bet vidējās līnijas kontrole būtu labāka jo redzot kas notiek bez Hendersona komanda pēdējās spēlēs ļoti švaki sāka spēlēt uzbrukumā un aizsardzībā.
nu, jā...jādomā Klopam ko darīt, ja Hendersonam traumas...Grilišs noderētu, bet tas arī būs atkarīgs, vai Aston Villa paliks EPL - pēdējā kārtā jāspēlē ar West Ham, kura jau nodrošinājusi vietu un varbūt neplēsīsies....neviens tak negrib traumu sezonas pēdējā spēlē un ja neko nevajag...
, 2020-07-23 15:06, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: nu, jā...jādomā Klopam ko darīt, ja Hendersonam traumas...Grilišs noderētu, bet tas arī būs atkarīgs, vai Aston Villa paliks EPL - pēdējā kārtā jāspēlē ar West Ham, kura jau nodrošinājusi vietu un varbūt neplēsīsies....neviens tak negrib traumu sezonas pēdējā spēlē un ja neko nevajag...
Tad var mēģināt dabūt Todu Cantvelu )
, 2020-07-24 11:08, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Tad var mēģināt dabūt Todu Cantvelu )
nu, varbūt....mēs pašreiz apspriežam spēlētāju, kuram būtu Hendersona kā kapteiņa īpašības un varēšana laukuma centrā....nepiekrītu TV komentētājam Kosinkēvičam, ka nākošais Liverpool kapteinis būs Trents...nav tas raksturs, arī aizsardzībā bieži nolažo , pagaidām esmu par to, ka nākošais kapteinis ir Virdžils...taču komanda laukumā bez Hendersona tiešām brīžiem palaižas un holandietis tur pagaidām netiek galā...nu, varbūt ar laiku....protams, ja šodien pensijā aizietu Hendersons, tad būtu obligāti vajadzīgas Grilišs, taču kapteinis vismaz 3 sezonas vēl spēlēs (ceru).
, 2020-07-31 10:19, pirms 4 gadiem
Chelsea tagad bruņojas bet Pool būs grūti dabūt par Diego Carlosu jo viņu grib arī MC. Kāds domas par tiem kas komandu pamet ir velme vispār atstāt Vilsonu un Grujiču bet brīnos ka uz tirgošanu neliek Avonji.
, 2020-08-02 00:07, pirms 4 gadiem
Es teiktu tā - ja kādu atlaiž, tad viņu neredz komandā un tādam spēlētājam, lai cik labs būtu, ir labāk doties tur, kur dod vietu laukumā...kamēr esi jauns - tikmēr ir jāspēlē...es uztrauktos tajā brīdī, kad kādi naudas maisi ķertos pie komandas pamatsastāva pārvilināšanas....
To francūzi no "Sevillas" ievērtēji?
, 2020-08-02 10:46, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: Es teiktu tā - ja kādu atlaiž, tad viņu neredz komandā un tādam spēlētājam, lai cik labs būtu, ir labāk doties tur, kur dod vietu laukumā...kamēr esi jauns - tikmēr ir jāspēlē...es uztrauktos tajā brīdī, kad kādi naudas maisi ķertos pie komandas pamatsastāva pārvilināšanas....
To francūzi no "Sevillas" ievērtēji?
Ievērtēju jā bet viņam būtu grūti Anglijā jo tur tomēr daudz tiek spēlēts otrajā stāvā nevis pa zemi.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
31

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".