Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Mateuss: ''Sančo vajadzēja palikt Dortmundē''

Mateuss: ''Sančo vajadzēja palikt Dortmundē''
Dž.Sančo (no labās) un norvēģu līderis E.Holanns bija "Borussia" pagājušās sezonas, iespējams, divi svarīgākie spēlētāji. Foto: Martin Rose/Reuters

Vācijas futbola leģenda Lotārs Matēuss uzskata, ka angļu futbolistam Džeidonam Sančo nevajadzēja pāriet uz Mančestras “United”, bet bija jāpaliek Dortmundes "Borussia".

Iepriekš jau ziņojām, ka Eiropas čempionāta finālturnīrā spēlējušā Anglijas futbolista Džeidona Sančo sniegums un pienesums Mančestras “United” klubam tiek kritizēts. Viedokli par angļu futbolistu izsaka Lotārs Mateuss.

“Sančo nevajadzēja pamest “Borrussia” un pāriet uz “United”. Manuprāt, tā bija kļūda. Viņš saņem lielāku naudu, bet mazāk tiek spēlēt,” savu viedokli pauž Mateuss. “Es nezinu, kā viņš trenējas “United”, taču viņam ir ļoti smagi jāstrādā, lai iekļūtu sākumsastāvā. Šobrīd viņš ir tālu no tā,” turpina vācietis un piebilst, ka Džeidons klubā ir gandrīz trīs mēnešus, bet viņam joprojām nav neviena vārtu guvuma, ne arī rezultatīvas piespēles.

Ilggadējais Vācijas izlases kapteinis arī norāda, ka Markuss Rašfords un Krištianu Ronaldu ieņem divas no trim uzbrukuma vietām trenera Ūles Gunnara Sulšēra komandas modelī. Līdz ar to Sančo ir viens no četriem spēlētājiem, kurš cīnās par pēdējo vietu.

Sulšērs skaidro izvēli

Vairākos mačos Sulšērs izvēlējies spēlēt ar sistēmu 5-3-2 vai 3-5-2. Līdz ar to vieta ir tikai diviem uzbrucējiem. Norvēģis norādīja, ka tas arī ir ietekmējis Sančo spēles laiku.

"Pēdējās spēlēs, iespējams, Sančo ir sanācis “ciest” no mūsu izvēlētās sistēmas, taču ne vienmēr mēs plānojam spēlēt ar sistēmu 3-5-2," skaidroja Sulšērs pirms “City” spēles, kurā viņš izmantoja 3-5-2, bet Sančo iesaistījās spēlē no rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
NRK.no – nyheter, tv og radio fra Norge og hele...


, 2021-11-13 09:46, pirms 2 gadiem
Kas par eksperta viedokli!
Būtu pateicis pirms sezonas, ka Sančo sildīs beņķi United, tad tā būtu precīza prognoze.
Tagad jau jebkurš var pateikt - nevajadzēja iet uz United
, 2021-11-13 11:16, pirms 2 gadiem
Cerams notirgos atpakaļ uz Dortmundi, vai vismaz izīrēs..
, 2021-11-13 11:39, pirms 2 gadiem
uz Ņūkāslu!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
5

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.