Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Visas Latvijas komandas sasniedz BYFL izslēgšanas spēles

Visas Latvijas komandas sasniedz BYFL izslēgšanas spēles
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Latvijas komandas noslēgušas cīņas Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) apakšgrupu turnīrā, visām astoņām Latvijas pārstāvēm kvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

U-16 vecuma A apakšgrupā pirmo vietu izcīnīja FS "Metta", kas uzvarēja visās piecās spēlēs, trijās no tām atstāja savus vārtus neskartus un iekrāja 23:4 vārtu attiecību. Otrajā vietā ar desmit punktiem sekoja SK "Super Nova", kas savstarpējā spēlē mettiešiem zaudēja ar 0:1, bet atlikušajos mačos tika pie trim uzvarām un neizšķirta.

Tikmēr B apakšgrupā par labāko kļuva BFC "Daugavpils" komanda, kas uzvarēja trīs spēlēs, vienreiz cīnījās neizšķirti un piedzīvoja vienu zaudējumu – 0:3 pret JDFS "Alberts". Rīdzinieki šo posmu noslēdza ar tikai vienu zaudējumu un astoņiem punktiem, kas atkarībā no vienas pārceltās spēles rezultāta dos apakšgrupas trešo vai ceturto pozīciju.

U-15 vecuma A grupā otrajā vietā ierindojās FS "Metta", kas izcīnīja trīs uzvaras, iekrāja vienu neizšķirtu un vienīgo zaudējumu cieta pret "VFA Geležinis Vilkas" no Lietuvas (0:2). Ceturtajā vietā izdevās ierindoties SK "Super Nova" jauniešiem, kuru kontā divi panākumi, divi zaudējumi un viens neizšķirts.

Četras uzvaras otro vietu B apakšgrupā deva FK RFS komandai, kuras vienīgais zaudējums sekoja pret grupas labāko vienību FK "Žalgiris" no Lietuvas (1:3). Desmit punkti trešo pozīciju grupā deva Liepājas FS jauniešiem, kuri duelī ar rīdzinieki atzina sāncenšu pārākumu ar 0:2.

Pēc grupu turnīra pa četrām labākajām katras apakšgrupas komandām piedalīsies izslēgšanas spēļu turnīrā, kas sāksies ar ceturtdaļfināliem aprīlī un noslēgsies ar fināliem jūnijā. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā komandas aizvadīs divas spēles – savā laukumā un izbraukumā.

Ceturtdaļfināla pāri:
U16
FS "Metta" (Latvija) – JDFS "Alberts" (Latvija) / FK "Žalgiris" (Lietuva) / "FC Tallinn" (Igaunija)
"NFA BE1" (Lietuva) – "Klaipedos FM" (Lietuva)
BFC "Daugavpils" (Latvija) - "FA Panevezys-PRSG" (Lietuva)
SK "Super Nova" (Latvija) - JDFS "Alberts" (Latvija) / FK "Žalgiris" (Lietuva)

U15
"NFA BE1" (Lietuva) - "Vilniaus BFA" (Lietuva)
FK RFS (Latvija) - "VFA Geležinis Vilkas" (Lietuva)
FK "Žalgiris" (Lietuva) – SK "Super Nova" (Latvija)
FS "Metta" (Latvija) – Liepājas FS (Latvija)

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija


Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.