Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Žalgiris" un citi klubi noskaidrojuši potenciālos pretiniekus Čempionu līgas play-off

"Žalgiris" un citi klubi noskaidrojuši potenciālos pretiniekus Čempionu līgas play-off
Viļņas "Žalgira" futbolisti. Foto: fkzalgiris.lt

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā izlozē tika noskaidroti Čempionu līgas pamatturnīra jeb kvalifikācijas pēdējās kārtas pāri, potenciālos pretiniekus noskaidrojot arī Lietuvas spēcīgākajam klubam Viļņas "Žalgirim".

• "Žalgira" un iepriekšējo divu sezonu Norvēģijas čempiones "Bodø/Glimt" pāra uzvarētāja pamatturnīrā dosies uz Balkāniem, lai spēkotos pret Bulgārijas augstvērtīgākā kluba Razgradas "Ludogorets" un Zagrebas "Dinamo" dueļa uzvarētāju.

• Vienīgajā duelī, kurā komandu sastāvs ir pilnībā skaidrs jau tagad Dānijas "København" eksaminēs Turcijas Superlīgas čempionvienību "Trabzonspor".

• Līgas zarā Nīderalndes vicečempiones, kā arī kausa un Superkausa īpašnieces Eindhovenas PSV un "Monaco" pāra veiksminiece izšķirošajā kvalifikācijas kārtā cīnīsies pret Beļģijas un Skotijas vicečempioņu dueļa uzvarētāju, savukārt Portugāles grands Lisabonas "Benfica" dāņu "Midtjylland" barjeras pārvarēšanas gadījumā dosies vai nu uz Poliju (Kijivas "Dynamo" pagaidu mājvieta Eirokausos), vai uz Austriju.

• Čempionu līgas pamatturnīra cīņas notiks 16. un 17., kā arī 23. un 24. augustā. Divu spēļu summā zaudējumu piedzīvojušie klubi Eirokausu sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Izmantotie avoti:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...


Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
38

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.