Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Kā uz paplātes: Ivo Lakučs pievienosies "Manchester City"

Kā uz paplātes: Ivo Lakučs pievienosies "Manchester City"
Ivo Lakučs Mančestrā. Foto: lrf.lv

Kaut medijos ar katru gadu 1. aprīļa ziņu paliek arvien mazāk, sporta klubi un federācijas joprojām dažreiz cenšas iepriecināt savus sekotājus ar jokiem. Šī gada veikumu apkopojam rubrikā "Kā uz paplātes".

Jau pāris minūtes pēc pusnakts, kad cilvēki vēl nav apjēguši, ka sācies 1. aprīlis, ziņu publicēja Latvijas spēcīgākais regbija klubs "Miesnieki", sakot, ka tās līderis Emīls Balodis pievienojies spēcīgajai Francijas vienībai "Toulon".

Tikmēr futbola klubs "Ventspils" raugās Krievijas virzienā - tās pussargs Ingars Sarmis Stuglis esot devies uz pārbaudi Sanktpēterburgas "Zenit" komandā.

Ja "Miesnieki" un "Ventspils" publicējuši vien bildi vai video, ar plašu rakstu atzīmējusies Latvijas Riteņbraukšanas federācija, kas paudusi, ka Ivo Lakučs turpmāk strādāšot Anglijas grandā "Manchester City".

Futbols šodien ir modē! Vienība "Tukums 2000" paziņojusi, ka tā pievienosies Virslīgas čempionātam. Vai pēc neveiksmīgā sezonas sākuma čempionē savas dzimtās pilsētas komandai varētu pievienoties Kristaps Blanks?

Savukārt RFS komanda pavēstījusi, ka tās spēlētājam Tomāšam Šimkovičam savulaik iespēris zibens.

Sportu savam jokam piesaistījis pazīstamais bārmenis Andris Reizenbergs, sakot, ka tiks paplašināta olimpisko spēļu programma.

Arī Latvijas Makšķerēšanas sporta federācija veltījusi plašu aprakstu 1. aprīlim, ka Latvijā esot noķerta 100 kilogramus smaga zivs. Joku ziņu federācija papildinājusi ar aprakstu, kas jādara, ja tiešām makšķerēšanas mīļiem gadās noķert kādu milzeni, lai viņi varētu pretendēt uz Latvijas rekordu.

Savukārt Latvijas Futbola federācija aicina 1. aprīlī vienkārši pasmaidīt.

Joku dienas vakarā par komandas pastiprinājumu pirms "Final 4" Tallinā paziņoja BK "Ogre", kuras rindās atgriezies veterāns Mihals Hlebovickis.

Ja kaut ko interesantu esam palaiduši garām, droši rakstiet par to komentāros.


, 2019-04-01 12:09, pirms 5 gadiem
Beidzot Lakučs to izdarīja.
, 2019-04-01 13:58, pirms 5 gadiem
Žēl, ka Celmiņš un viss Spirtacentrs vēl aizvien ir bērna prātā. Pat Delfi ir atmetuši šo stulbo "tradīciju"
, 2019-04-01 13:59, pirms 5 gadiem
Debīlisma paraugstunda
, 2019-04-01 14:58, pirms 5 gadiem
MC liekas mums neviens nav spēlējis futbolu vai trenējis no Latvijas.
, 2019-04-01 15:22, pirms 5 gadiem
lol, Ventspils ir tik neglābjami sovietikusi, ka pat šeit neko jaudīgāku par sūda Zenit nevarēja izdomāt
, 2019-04-01 15:51, pirms 5 gadiem
APril april jums arī SC!!
, 2019-04-01 16:24, pirms 5 gadiem
Breaking news! Porziņģa kaimiņiene atsaukusi apsūdzības! "Es biju pie Kristapa ar lūgumu, lai viņš mani iepazīstina ar Kurucu. Viņš atteicās, teica, ka sāpot celis, un es viņam teicu, ka iezāģēšu par to."
, 2019-04-02 05:11, pirms 5 gadiem
Vēmiens!
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.