Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Rīt Ogrē tiks atklāta frisbija telpu sezona

Rīt Ogrē tiks atklāta frisbija telpu sezona
Publicitātes foto

Jau rīt, 21. oktobrī, Ogrē ar ikgadējo "Rīgas Rudens tryouts" pārbaudes turnīru frisbijā tiks dots starts 2018./2019. gada telpu sezonai. Šajās sacensībās startēs 14 komandas no visas Latvijas.

Turnīrā piedalīsies deviņas vīriešu un piecas sieviešu komandas. Spēles tiks aizvadītas gan Ogres 1. vidusskolā, gan Ogres novada sporta centrā.

Cīņas vīriešu grupā solās būt īpaši saspringtas, jo turnīrā nav vienas izteiktas favorītes. Iepriekšējo gadu uzvarētāja "Salaspils WT" šogad apvienojusies ar "Salaspils Jr", izveidojot divas spēka ziņā līdzīgas komandas – "Wild Things 1" un "Wild Things A". Tāpat uz pirmo vietu pretendē pieredzes bagātā Rīgas "Hardcore Ultimate" un "Ventspils Frisbija klubs", kas šajā turnīrā startē ar salīdzinoši īsu spēlētāju soliņu. Spēcīgākajām komandām pasvīst liks arī Rīgas "Ultimate Decision" un "Valmiera". Tāpat nominālajiem līderiem galvas sāpes sagādāt mēģinās mājinieku "NightWatch", Rīgas "Sirocco" un Inčukalna "Wildcats". A apakšgrupā spēlēs Salaspils "Wild Things 1", "Valmiera" un "Sirocco", bet B apakšgrupā sacentīsies "Ventspils Frisbija klubs", "Ultimate Decision" un "NightWatch". Visas šīs komandas uzsāks cīņu Ogres novada sporta centrā. Tikmēr C apakšgrupā "Hardcore Ultimate", "Wild Things A" un "Wildcats" spēkosies Ogres 1. vidusskolā.

Vīriešu divīzijā komandas ir sadalītas trīs apakšgrupās, kur tiks izspēlētās savstarpējā apļa spēles. Pēc tam grupu uzvarētāji izveidos jaunu trīs komandu grupu, kurā atkal tiks aizvadītas apļa spēles, lai noskaidrotu pirmo trīs vietu ieguvējus. Pēc tāda pat principa apakšgrupu otro vietu ieguvēji cīnīsies par piekto līdz sesto vietu un trešo vietu ieguvēji – par septīto līdz devīto vietu.

Savukārt sieviešu konkurencē galvenās favorītes ir Latvijas čempione "Salaspils FK". Viena no viņu galvenajām konkurentēm būs Ogres "Moments", kas pastiprinājusi savas rindas ar vairākām valmierietēm. Turnīrā startēs arī Rīgas "Sirocco" spēlētājas, "Ventspils Frisbija kluba" pārstāves un Inčukalna "Wildcats" meitenes. Sieviešu divīzijā komandas aizvadīs četras savstarpējā apļa spēles, pēc kurām tiks noteikts vietu sadalījums. Visas sieviešu spēles tiks izspēlētās Ogres 1. vidusskolas sporta zālē.

Vairāk informāciju par sacensībām un turnīra grafiku meklē pasākuma Facebook lapā. Ar komandu sastāviem vari iepazīties ŠEIT.

Skatītājiem ieeja būs bez maksas.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi