Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Latvijas frisbijistēm bronza Eiropas pludmales čempionātā

Latvijas frisbijistēm bronza Eiropas pludmales čempionātā
Latvijas sieviešu frisbija izlase pirms Eiropas pludmales čempionātā. Foto: frisbee.lv

Latvijas sieviešu frisbija izlase izcīnījusi trešo vietu Portugālē notikušajā Eiropas pludmales čempionātā.

Čempionātā kopā sacentās septiņas izlases. Latvijai bija neveiksmīgs turnīra sākums, ar 5:11 zaudējot Spānijai un 4:11 Dānijai. Tomēr grupu turnīra turpinājumā tika tikai uzvarēts - 10:6 pret Šveici, 9:8 pret Krieviju, 13:2 pret Lielbritāniju un 13:4 pret nestartējušo valstu apvienoto izlasi.

Līdz ar to grupu turnīrā Latvija bija trešā labākā un sasniedza pusfinālu, kurā ar 9:12 vēlreiz piekāpās Spānijai. Savukārt mačā par trešo vietu latvietes ar 12:8 revanšējās Dānijai.

Pirms turnīra Latvija sacensībās bija izlikta ar sesto numuru. Pēdējo reizi Eiropas pludmales frisbija čempionāts notika 2013. gadā, kad latvietes noslēdza labāko sešinieku. Savukārt pirms diviem gadiem Latvijas izlase bija desmitā pasaules mērogā.

Latvijas izlasi čempionātā pārstāvēja deviņas “Salaspils Frisbija kluba” spēlētājas: Ieva Grabe (kapteine), Līga Nātiņa (spēles gara kapteine), Estere Moorlata, Evija Arste, Katrīna Ance Gasiņa, Lāsma Kublicka, Monta Poduma, Santa Možeika un Santa Siņica. Izlases sastāvā iekļuva arī Linda Gulbe (“Moments”), Jūlija Arefjeva (“Sirocco”), Undīne Vektere (“Valmiera”) un Dace Cīrule (Bernes “Flying Angels”).


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi