Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Kocēnu "Rubene" bullīšos pieveic līderi "Valmieru"

Kocēnu "Rubene" bullīšos pieveic līderi "Valmieru"
Kocēnu "Rubene". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šīsdienas vienīgajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma turnīra tabulas līderi "Valmieru". Kocēnieši cīņas gaitā izsēja divu vārtu pārsvaru, paši nonāca zaudētāju lomā ar -2, tomēr nevien atspēlējās, bet arī svinēja uzvaru aizraujošā pēcspēles metienu sērijā – 8:7. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (1+3) punktiem bija Matīss Celms, bet bullīšu sērijā spoži darbojās Jēkabs Keišs, kurš realizēja abus savus mēģinājumus, un vārtsargs Emīls Censonis.

Kocēnu sporta namā notikušās spēles rezultāts tika atklāts jau 2. minūtē, kad no valmieriešu vārtu priekšas zibenīgu un precīzu metienu izdarīja kocēnietis Ingars Matisons – 1:0. 7. minūtē rezultāts kļuva neizšķirts (1:1), jo precīzi meta arī Valmieras komandas aizsargs Gatis Liepiņš. Pēc pirmās trešdaļas minimāls pārsvars bija "Rubenei" – 2:1. Otrā perioda sākumā Kocēnu florbolisti ieguva pat divu vārtu handikapu (3:1), bet līdz otrajam pārtraukumam viesi atjaunoja neizšķirtu – 3:3. Pēdējās trešdaļas sākumā pēc Laura Alvja Stiprā un Matīsa Salmiņa vārtu guvumiem vadībā ar 5:3 jau izvirzījās "Valmiera". Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām valmieriešiem bija vienu vārtu pārsvars (7:6), bet laukuma saimnieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Risks attaisnojās – jau divas minūtes pirms pamatlaika beigām kocēniešu aizsargs Ivo Balodis ar ļoti precīzu metienu no labās malas atjaunoja neizšķirtu – 7:7, papildlaiks.

Piecās pagarinājuma minūtēs rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienus vismaz sākumā labāk izpildīja Valmieras florbolisti. Pēc četru metienu sērijas rezultāts tomēr bija neizšķirts – 2:2. Šajā brīdī Kocēnu komandas treneris veica vārtsargu maiņu, spēlē iesaistot Emīlu Censoni. Kā izrādījās, tās taktiskais gājiens attaisnojās – Censonis atvairīja četrus no pieciem nākamajiem metieniem, bet pa golam iemeta viņa komandas biedri Ivo Balodis un Jēkabs Keišs, nodrošinot "Rubenei" uzvaru ar 8:7 un divus punktus turnīra tabulā. "Valmieras" komandai jāsamierinās ar vienu punktu.

Labākā spēlētāja balva uzvarētāju sastāvā tika pasniegta Matīsam Celmam, kurš ar 4 (1+3) punktiem savā komandā bija rezultatīvākais. Pa trim rezultativitātes punktiem viņa komandas biedriem Reinim Mirkšam un Ivo Balodim. Par labāko starp valmieriešiem atzina triju rezultatīvu piespēļu autors Mārtiņš Broks. Viņa maiņas biedram Pāvelam Semjonovam 3 (2+1) punkti, bet Matīss Salmiņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 14 punktiem pakāpās uz sesto vietu turnīra tabulā, bet "Valmiera" ar 25 punktiem joprojām ir līderes godā.

"Rubene" - FBK "Valmiera" 8:7 PS (2:1, 1:2, 4:4, 0:0, 1:0)
Metienu attiecība:
28:37 (9:9; 9:14, 9:12, 1:2)
Rezultatīvākie:
"Rubene" – Matīss Celms 4 (1+3), Reinis Mirkšs 3 (2+1), Ivo Balodis 3 (1+2), Ingars Matisons 1 (1+0), Gatis Akūlovs 1 (1+0), Jēkabs Keišs 1 (1+0), Markuss Dumpis 1 (0+1).
FBK "Valmiera" – Pāvels Semjonovs 3 (2+1), Mārtiņš Broks 3 (0+3), Matīss Salmiņš 2 (2+0), Lauris Alvis Stiprais 1 (1+0), Aleksejs Jakovļevs 1 (1+0), Gatis Liepiņš 1 (1+0), Edvards Voldemārs Kažmers 1 (0+1), Ralfs Matīss Balodis 1 (0+1).

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2021-03-31 23:04, pirms 3 gadiem
A tabulu jau nevar iekopēt, ne?
Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"FS Masters/Ulbroka" galvenais treneris Andris Pīlups un uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis, foto: Floorball.lv

Arī “Masters” spēj pārliecinoši revanšēties

“FS Masters/Ulbroka” komanda Elvi florbola virslīgas pusfināla ceturtajā mačā izbraukumā komfortabli ar rezultātu 7:3 apspēlēja “FBK Valmiera/Betsafe”, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar rezultātu 3:1 un nākamajā nedēļas nogalē savās mājās varēs nodrošināt vietu lielajā finālā.
"Talsu NSS/Krauzers" šoreiz bija neapturami, foto: Oskars Sidra (FK Talsi)

“Krauzers” grauj un nonāk uzvaras attālumā no fināla

Elvi vīriešu florbola virslīgas lielajam Superfinālam platu soli tuvāk spēruši “Talsu NSS/Krauzers”, kas šovakar izbraukuma mačā ar 10:2 sagrāva Cēsu “Lekringu”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3:1 vadību.