Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

''Masters/Ulbroka'' centīsies pieveikt ''Irlavu'' un turpināt sezonu bez zaudējumiem

''Masters/Ulbroka'' centīsies pieveikt ''Irlavu'' un turpināt sezonu bez zaudējumiem
''Ulbroka/Masters'' florbolisti svin vārtu guvumu. Foto: FS Masters, Facebook

Šodien tiks aizvadīta septembra pēdējā spēle ''Elvi'' florbola līgā vīriešiem. ''Irlava'' savā laukumā uzņems ''Masters/Ulbroka'' florbolistus. Mača sākums plkst. 20:00.

• Irlavnieki ar četriem punktiem trīs mačos ieņem devīto vietu turnīra tabulā.

• ''Masters/Ulbroka'' tikmēr ir vienīgā komanda, kas šosezon vēl nav izjutusi sūro zaudējuma garšu. Vienība ar pieciem punktiem divos mačos ir septītā 11 komandu konkurencē.

• ''Irlavas'' līderis ar sešiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm trīs mačos ir Kristaps Kazlovskis.

• Kazlovskis dala arī rezultatīvākā spēlētāja statusu visā līgā. Tāda pati statistika ir arī ''Rubenes'' līderim Kristeram Babrim.

• Tikmēr divi ulbrokieši spējuši iekrāt sešus rezultativitātes punktus divās spēlēs - Matīss Kristians Morozovs (3+3) un Edžus Ceriņš (2+4).

• Abām komandām šī būs pirmā tikšanās reize šosezon. Aizvadītajā sezonā abas vienības tikās divreiz, abās demonstrējot līdzvērtīgu sniegumu. Pirmajā spēlē ar 4:3 triumfēja ulbrokieši, bet otrajā ar 5:4 irlavnieki.

• Abas vienības pagājušajā sezonā izstājās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. ''Irlava'' četrās spēlēs atzina pašreizējās čempiones ''Lekrings'' pārākumu, kamēr ''Masters/Ulbroka'' sešos mačos piekāpās ''Rubenei''.

• Irlavniekiem bijuši nomināli vājāki pretinieki sezonas ievadā. Ulbrokieši gan iepriekšējā spēlē atspēlēja piecu vārtu deficītu pret ''Lekrings'' florbolistiem un triumfēja pagarinājumā.

• Abas komandas starpsezonā ir progresējušas un jaunās sezonas dueļi varētu būt vēl aizraujošāki.

• Jāpiemin, ka šī būs vienīgā cīņa šonedēļ ''Elvi'' florbola līgā vīriešiem. Pēc tam čempionāts turpināsies vien 4. oktobrī, kas nozīmē, ka paredzēta sešu dienu pauze.

''Elvi'' florbola līga vīriešiem šonedēļ

DatumsLaiksSpēleRez.
28.09.20:00Irlava - FS Masters/Ulbroka

ELVI florbola līga vīriešiem

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.FBK Valmiera431+58
2.Lekrings422+37
3.Rubene422+57
4.Lielvārde/Fat Pipe321+76
5.Talsu NSS/Krauzers321+56
6.Bauska422-46
7.FS Masters/Ulbroka220+65
8.Ķekava422-75
9.Irlava31204
10.FBK SĀC413-72
11.RTU/Rockets303-131

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.