Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Liepājā jāizspēlē gada pēdējais mačs Elvi līgā

Liepājā jāizspēlē gada pēdējais mačs Elvi līgā
"Kurši/Ekovalis"
Foto:liepajniekiem.lv

Šovakar Liepājas Olimpiskā centra sporta manēžā tiks aizvadīta Elvi vīriešu florbola čempionāta cīņa, kurā "Kurši/Ekovalis" uzņems Stalbes "Pārgauju". Mačs sāksies pulksten 17:00 un to būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV kanālā.

Abas komandas jau vakar aizvadīja kārtējās spēles, dažādos ceļos tiekot pie uzvarām. Tā, liepājnieki savā laukumā ātri ielaida vārtus pret "Ogres vilkiem", bet atlikušajā laikā prata pierādīt savu pārākumu, tiekot pie gana pārliecinošas uzvaras ar rezultātu 9:1. Trīs vārtus guva Toms Akmeņlauks, kurš ar 27 (11+16) ir komandas rezultatīvākais spēlētājs sezonā, kamēr Ričards Dēvits iekrājis 23 (8+15) punktus. Liepājas komanda uzvarējusi pēdējās piecas spēles, kā rezultātā ar 26 punktiem 13 mačos pakāpušies uz ceturto vietu, tikai par punktu atpaliekot no šodienas pretiniekiem.

Piecas uzvarētas spēles pēc kārtas ir arī "Pārgaujas" komandai, kuri gan trīs no šīm piecām uzvarām izcīnījuši jau pēc 60.cīņas minūtes. Vakar komanda atspēlēja divu vārtu deficītu, pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 uzveicot "Talsu NSS/Krauzers" komandu, tādējādi ar panākumu iesākot Kurzemes tūri. Divas piespēles izdarīja Artūrs Jurševskis, bet labākā spēlētāja balva Miķelim Koknesim Roopam, kuram viena piespēle un realizēts pēcspēles metiens. Vieni vārti arī Laurim Ābolam, kuram sezonā 28 (17+11) punkti un rezultatīvākā gods savā vienībā, turklāt tikai par punktu atpaliekot no visa čempionāta rezultatīvākajiem. Jurševskis ar 25 (14+11) punktiem tagad pakāpies uz otro vietu rezultatīvāko sarakstā. Uzvara Talsos ļāvusi Stalbes komandai saglabāt trešo vietu ar 27 punktiem 12 spēlēs. Tiesa, pazaudētais punkts neļauj viņiem vairs atrasties vienvadībā, skatoties zaudētos punktus. Komanda par trim punktiem atpaliek no Cēsu "Lekrings", kas nospēlējuši par vienu spēli vairāk. Savukārt "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" savākusi četrus punktus vairāk, nospēlējot divas spēles vairāk.

Ļoti aizraujoša izvērtās abu komandu pirmā divcīņa Stalbē, kad pēc pirmā perioda rezultāts bija 3:3, pēc otrā – 6:6, bet 40 sekundes pirms pamatlaika beigām mājinieki atradās vadībā ar 10:8. Jau tad Liepājas florbolisti parādīja, kā jāspēlē mača pēdējās sekundes, atgūstot divu vārtu deficītu, vēlāk gan zaudējot papildlaikā ar 10:11. "Pārgaujas" rindās trīs vārtus guva un vienu piespēli izdarīja Artūrs Jurševskis, kurš arī bija savas komandas labākais spēlētājs. Viesiem rezultatīvākais bija Ričards Dēvits, kuram vārti un trīs piespēles, bet labākā spēlētāja balva Kasparam Klameram, kuram vārti un divas piespēles.


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".