Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Valmiera" sakauj "Pārgauju" un atgriežas labāko astotniekā

"Valmiera" sakauj "Pārgauju" un atgriežas labāko astotniekā
FBK "Valmiera". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pēc ilgāka pārtraukuma ELVI florbola līgas vīriešiem labāko astoņu komandu skaitā atgriezusies FBK "Valmiera", kas šovakar savā laukumā ar 10:3 sakāva Stalbes "Pārgauju". Uzvarētāju rindās neapturams bija Mārtiņš Broks, kuram 6 (3+3) rezultativitātes punkti.

Novembra vidū, kad valmierieši viesojās Stalbē, tur viņi rezultatīvā spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 9:12. Šoreiz spēles likme bija daudz augstāka, jo Valmieras komandai, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm, der tikai uzvaras. Rezultātu jau 2.minūtē atklāja mājinieks Daniels Urbanovičs (1:0), bet ļoti drīz vadībā ar 2:1 jau izvirzījās stalbieši, kuru labā pa golam iemeta Jānis Driļevskis un Mārtiņš Zicmanis. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars (3:2) "Valmierai". Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki ieguva triju vārtu handikapu, bet galarezultātā FBK "Valmiera" savus viesus sakāva ar 10:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vienu vārtu autors Māris Riekstiņš. Rezultatīvākais viņa komandā ar 6 (3+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, pa trim punktiem Gatim Liepiņam un Ričardam Eglītim, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Daniels Urbanovičs. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Mārtiņš Zicmanis, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākais. "Valmiera" pēc šīs uzvaras ar 32 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 8.vietu, bet "Pārgaujai" joprojām 38 punkti un 5.vieta.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".