Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Medaļnieki sacentīsies Ulbrokā

Medaļnieki sacentīsies Ulbrokā
Andris Rajeckis pēc atgriešanās Cēsu komandā pieteicies par tās līderi
Foto: Lekrings.lv

Vienīgajā šīvakara Elvi vīriešu florbola līgas spēlē savā starpā sacentīsies divas no trim pērnās sezonas medaļniecēm, pie "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" viesojoties Cēsu "Lekringam". Spēle tiks translēta arī Sportacentrs TV.

"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" – "Lekrings" (pulksten 19:00 Ulbrokā un Sportacentrs.com)

Pērnās sezonas vicečempioniem no Ulbrokas sezonas sākuma kalendārs nav no vieglākajiem, jo pēc viesošanās pie čempioniem nākamajā mačā jāuzņem Cēsu "Lekrings", kuri pērn ierindojās trešajā pozīcijā. Sezonas ievadā ulbrokieši spēja izglābt punktu Lielvārdē, atspēlējot divu vārtu deficītu, taču līdz pēcspēles metienu sērijai netika, jo pietrūka trīs sekundes, lai neielaistu izšķirošos vārtus. Labu spēli aizvadīja jaunais Daniels Anis, kurš guva divus vārtus, tādējādi dubultojot savu gūto vārtu skaitu pieaugušo spēcīgākajā līgā. Pirmajā spēlē Ulbrokas komandai palīdzēt nevarēja tās kapteinis Jānis Jaunzems, līdz ar to kapteiņa funkcijas pildīja Edžus Ceriņš.

Cēsu komanda sezonu sāka ar 4:1 uzvaru mājās pār "Ķekavu", lielisku spēli aizvadot Markusam Plūdumam. Kopš tās spēles komandā atgriezies Jorens Malkavs, kurš mēnesi pavadīja Somijā pie "Nokian KrP" komandas. Tāpat pieteikumā iekļauts Kārlis Bulmeisters, kurš pirmajam mačam nebija pieteikts. Mačā ar "Ķekavu" cēsnieki labi darbojās aizsardzībā, kā arī gana sekmīgi izmantoja iespējas uzbrukumā. Labi komandas rindās atgriezies Andris Rajeckis, kurš pievienojies "lēcējpelēm" pēc vairākiem gadiem Šveices otrajā spēcīgākajā līgā. "Lekringa" vājais punkts pirmajā spēlē bija cīņa skaitliskajā vairākumā, jo nevienu no četrām iespējām vairākumā tā arī neizdevās pārvērst vārtu guvumā.

Kopējā spēļu bilance ir ievērojami par labu Cēsu komandai, kas uzvarējusi 19 spēlēs, kamēr zaudējumi piedzīvoti tikai astoņos mačos. Taču pēdējo spēļu bilance ir diametrāli pretēja – no pēdējām deviņām spēlēm septiņās pie uzvarām izdevies tikt Ulbrokas florbolistiem. No Ulbrokas cēsnieki ar nokārtām galvām devušies jau pēdējās četrās reizēs, ieskaitot pērnās sezonas sagrāvi ar 9:2, kad jau pirmajā periodā par nesportisku uzvedību tika noraidīts viesu vārtsargs Markuss Plūdums, bet mača 27. minūtē ulbrokieši bija iekrājuši jau graujošu 7:0 pārsvaru, atlikušo cīņas daļu padarot par formalitāti. Krietni spraigāka izvērtās abu komandu tikšanās Cēsīs, kad abas vienības pamīšus atradās vadībā, bet uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā, kurā Ulbrokas komanda bija pārāka ar rezultātu 6:5.


"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.