Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā klūp visas trīs līderes

ELVI līgā klūp visas trīs līderes
FBK "Valmiera/ViA"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem punktus zaudēja visas trīs līdervienības - ja "Lielvārde" pret FK "Rīga" spēja atspēlēt triju vārtu deficītu un tomēr svinēt uzvaru pēcspēles metienos ar 5:4, tad Cēsu "Lekrings" ar 3:5 piekāpās Kocēnu "Rubenei", bet "Mogo-RTU/Rockets" pret FBK "Valmiera/ViA" piedzīvoja īstu sakāvi - 4:10.

FK "Rīga" atņem "Lielvārdei" vismaz punktu

"Lielvārdes" florbolisti Rīgas Olimpiskajā sporta centrā ieradās kā pārliecinoši turnīra līderi, kuri varēja palepoties ar 13 pēc kārtas pamatlaikā izcīnītām uzvarām. FK "Rīga" savu viesu iepriekšējos sasniegumus gan vērā neņēma – pēc bezvārtu pirmā perioda otrās trešdaļas vidū laukuma saimnieki bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, bet 35.minūtē viņu pārsvars sasniedza pat trīs vārtus – 4:1. Jau nākamajā minūtē lielvārdieši atguva vienus vārtus – 2:4, bet pēdējā perioda laikā viņiem izdevās iemest vēl divus golus, panākot neizšķirtu rezultātu (4:4). Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā uz rīdzinieka Klāva Andersona metienu ar trim realizētiem bullīšiem atbildēja Toms Akmeņlauks, Mikus Valpēters un Gints Klēģers – 5:4.

Par labāko spēlētāju "Lielvārdes" rindās jau otro maču pēc kārtas tika atzīts vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš sev atvēlētajā laikā tika galā ar visiem 18 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā jau trešo spēli pēc kārtas bija Aivis Kusiņš, kura kontā 3 (2+1) punkti. 2 (1+1) punktus savāca Kārlis Vitkovskis. Arī Rīgas komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Māris Ronis atvairīja 37 metienus. Rezultatīvākais ar diviem goliem bija Toms Bitmanis, bet Klāvam Andersonam 2 (1+1) punkti. "Lielvārde" pēc šīs uzvaras un divu punktu iegūšanas turnīra tabulā ar 42 punktiem vēl vairāk nostiprinājās 1.vietā.

"Rubenei" izdodas revanšēties "Lekringam"

Tikai pirms divām nedēļām Kocēnu "Rubene" un Cēsu "Lekrings" aizvadīja pirmā apļa spēli – cēsnieki savā laukumā spēja izcīnīt uzvaru ar 4:3. Šovakar kocēnieši bija stingri apņēmušies revanšēties, tomēr pirmajā periodā nedz viņiem, nedz viņu pretiniekiem gūt vārtus neizdevās. Otrajā trešdaļā mājinieki pastiprināja savu spiedienu uz pretinieku vārtiem, tas deva rezultātu, ļaujot "Rubenei" izvirzīties vadībā ar 2:0. Viesi nekavējās atbildēt, tomēr pēc otrā perioda laukuma saimniekiem bija vienu vārtu pārsvars – 3:2. Pēdējā spēles posmā Kocēnu komanda savu pārsvaru ne tikai nosargāja, bet pat palielināja, piekto bumbiņu ieripinot tobrīd jau tukšajos "Lekringa" vārtos – 5:3.

Ar labākā spēlētāja titulu uzvarētāju rindās tika sveikts Ivars Jēkabsons, kuram šajā mačā viens gols. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Gatis Akūlovs, bet 2 (1+1) punktus guva Atis Stepāns. Par labāko Cēsu komandā atzina Andri Rajecki, kurš iemeta divus vārtus. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 26 punktiem pakāpās uz 5.vietu turnīra tabulā.

Studentu derbijā "Mogo-RTU/Rockets" saņem pērienu Valmierā

FBK "Valmiera/ViA" vicečempioni "Mogo-RTU/Rockets" Vidzemes Olimpiskajā centrā sagaidīja ar trim pēc kārtas svinētām pārliecinošām uzvarām, kamēr rīdzinieki vakar savā laukumā knapi pārspēja ar vairāku spēlētāju pārejām novājināto "Bausku". To, ka valmierieši gatavi savu panākumu sēriju turpināt arī pret titulēto Rīgas komandu, viņi ļoti uzskatāmi nodemonstrēja jau pirmā perioda laikā, izvirzoties vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki pilnīgi un galīgi noņēma no dienaskārtības jautājumu par šīsdienas mača uzvarētājiem (8:1), bet spēles pēdējais nogrieznis bija tikai formalitāšu kārtošana, kura laikā viesiem izdevās savas sakāves rezultātu padarīt kaut nedaudz pieklājīgāku – 4:10.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Agris Rogainis, kurš tika galā ar 35 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 6 (3+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, 3 (1+2) punkti Ivo Baloža kontā, bet Matīss Salmiņš izcēlās ar diviem goliem. Kā labāko starp rīdziniekiem nosauca "Mogo-RTU/Rockets" spēlējošo treneri Jāni Jansonu, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. FBK "Valmiera/ViA" pēc šī panākuma ir jau 29 punkti, turnīra tabulā komanda pakāpās uz augsto 2.vietu.

"Bauska" pret talseniekiem pārtrauc neveiksmju joslu

"Bauska", kas pēdējos piecos mačos bija piedzīvojusi piecus zaudējumus, šovakar savā laukumā uzņēma kaimiņus turnīra tabulā - "Talsu/Krauzera" florbolistus. Pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrajā mājiniekus vadībā izvirzīja Pēteris Zeltiņš – 1:0. Vēl pēdējās trešdaļas sākumā rezultāts pēc talsenieka Jāņa Ragovska metiena kļuva neizšķirts (1:1), bet tad Bauskas komanda guva piecus vārtus pēc kārtas, nosverot uzvaras kausu savā pusē – 6:1. Tikai 59.minūtē talseniekiem vienus vārtus izdevās atgūt, bet tas netraucēja "Bauskai" svinēt pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Ingus Panteļējevs, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 4 (1+3) punkti Pētera Zeltiņa kontā, bet pa diviem goliem iemeta Romualds Paulovičs un Ģirts Laugalis. Par labāko starp talseniekiem atzina vienu vārtu autoru Jāni Ragovski. "Bauska" pēc šī panākuma ar 15 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 10.vietu.

Kostuseva gols ļauj "Kuršiem" izcīnīt punktu Ulbrokā

"Ulbroka/FS Masters" šodien savā laukumā uzņēma Liepājas komandu "Kurši", kas pašaizliedzīgi cīnās par iekļūšanu turnīra tabulas astotniekā. 8.minūtē pēc liepājnieka Rolanda Kovaļevska metiena rezultātu atklāja viesi (1:0), tomēr pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts, jo 20.minūtē precīzs metiens padevās ulbrokietim Kārlim Petrovskim (1:1). Arī pēc otrās trešdaļas uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts (2:2). 48.minūtē mājiniekus vadībā ar 3:2 izvirzīja Kārlis Bulāns, bet pamatlaika pēdējās divās minūtēs "Kurši" sāka mainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Viesu risks šoreiz attaisnojās – septiņas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām vārtus guva Mihails Kostusevs, atjaunojot neizšķirtu rezultātu (3:3) un nodrošinot Liepājas komandai vismaz punktu. Pagarinājumā veiksme bija mājinieku pusē – jau 2.minūtes sākumā Toma Niedres precīzais metiens ļāva uzgavilēt Ulbrokas komandas līdzjutējiem – 4:3.

Par labāko starp ulbrokiešiem atzina Jāni Jaunzemu, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Ar diviem goliem izcēlās viņa komandas biedrs Kārlis Bulāns. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Ingars Jansons, kurš ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. "Ulbroka/FS Masters" pēc divu punktu izcīnīšanas ar 25 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 6.vietā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2015-12-20 23:22, pirms 8 gadiem
Mogo-RTU/Rockets komandai sponsors ir tās cīgas, kas lielajās pakās!??
, 2015-12-21 19:09, pirms 8 gadiem
Citāts: "FK "Rīga" atņem "Lielvārdei" vismaz punktu

"Lielvārdes" florbolisti Rīgas Olimpiskajā sporta centrā ieradās kā pārliecinoši turnīra līderi, kuri varēja palepoties ar 13 pēc kārtas pamatlaikā izcīnītām uzvarām. FK "Valmiera/ViA" savu viesu iepriekšējos sasniegumus gan vērā neņēma – pēc bezvārtu pirmā perioda otrās trešdaļas vidū laukuma saimnieki bija izvirzījušies vadībā ar 2:0..." tak īsti nesapratu, ar ko Lielvārde spēlēja? Ar Valmieru vai FK Rīga?
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".