Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Lielvārde/Fat Pipe" un "Irlava/Avant" svin revanša uzvaras

"Lielvārde/Fat Pipe" un "Irlava/Avant" svin revanša uzvaras
"Lielvārde/Fat Pipe". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem šovakar notika divas spēles: pašreizējā čempione "Lielvārde/Fat Pipe" viesos ar 7:3 revanšējās komandai "Talsu NSS/Krauzers" par regulārā turnīra pirmajā riņķī piedzīvoto zaudējumu, Stalbē to pašu iespēja debitante "Irlava/Avant", kas ar 10:4 sakāva vietējo SK "Pārgauja".

"Lielvārde/Fat Pipe" revanšējas talseniekiem

Pašreizējā čempione "Lielvārde/Fat Pipe" viesojās pie komandas "Talsu NSS/Krauzers", savā laukumā kam bija piekāpusies ar tikai vienu vārtu starpību (2:3). Atbildes spēles pirmajā periodā abu vienību vārtsargi palika nepārspēti – 0:0. Rezultāts tika atklāts tikai 30.minūtē, kad vārtus guva lielvārdietis Armands Savins – 1:0. 34.minūtē talsenieku kapteinis Artis Raitums atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1), bet pēc otrās trešdaļas vadībā ar 5:3 atradās viesi. Pēdējā periodā Lielvārdes florbolisti guva vēl divus vārtus un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 7:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Uldis Dūniņš, kurš izcēlās ar diviem vārtus guvumiem. Rezultatīvāks par viņu bija Juris Sandis Jēgers, kurš sakrāja 3 (2+1) punktus. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Artis Raitums, kurš guva visus trīs vārtus. Interesanti, ka visos trijos vārtu guvumos viņam asistēja viens spēlētājs – Mariss Bergmanis. "Lielvārde/Fat Pipe" pēc šīs uzvaras ar 34 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas trešajā vietā, bet talseniekiem joprojām 30 punktu un piektā pozīcija.

"Talsu NSS/Krauzers" – "Lielvārde/Fat Pipe" - 3:7 (0:0, 3:5, 0:2)
Metienu attiecība:
15:29 (4:6, 5:11, 6:12)
Rezultatīvākie:
"Talsu NSS/Krauzers" – Artis Raitums 3 (3+0), Mariss Bergmanis 3 (0+3).
"Lielvārde/Fat Pipe" – Juris Sandis Jēgers 3 (2+1), Uldis Dūniņš 2 (2+0), Ralfs Jonikāns 1 (1+0), Armands Savins 1 (1+0), Dinārs Vaitaitis 1 (1+0), Rūdis Žukelis 1 (0+1), Aivis Kusiņš 1 (0+1), Juris Gribusts 1 (0+1), Oskars Tūtāns 1 (0+1), Sandris Virsnītis 1 (0+1).

Debitante "Irlava/Avant" viesos šokē "Pārgauju"

Kad SK "Pārgauja" regulārā turnīra pirmajā aplī viesojās pie irlavniekiem, Virslīgas debitanti tika sagrauti ar 10:4. Šovakar "Irlava/Avant" atbildes vizītē bija ieradusies Stalbē, kur jau pirmā perioda laikā uzvaras svaru kausus nosvēra savā pusē – 4:0, pirmos trīs vārtus guva Kristaps Kazlovskis, vēl vienus – Renārs Austrums. 33.minūtē stalbietis Lauris Ābols ar precīzu metienu no rezultātu tablo nodzēsa mājinieku nulli (1:4), tomēr viesi nebija apturami. Pēc otrās trešdaļas "Irlava/Avant" atradās vadībā ar 6:2, bet visā spēlē revansējās "Pārgaujai" ar precīzi tādu pašu rezultātu, ar kādu tā bija uzvarējusi pirmajā aplī – 10:4.

Vērtīgākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās pelnīti saņēma Kristaps Kazlovskis, kurš viens pats guva pusi savas komandas vārtu – 5 (5+0). Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Edgars Taube un Mareks Stančiks, bet 2 (1+1) punkti Ričardam Gruziņam. Par labāko starp stalbiešiem atzina Oskaru Balodi, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, Laurim Ābolam 2 (1+1) punkti. Pēc šīs uzvaras "Irlava/Avant" ar 25 punktiem pakāpās uz astoto vietu turnīra tabulā, bet "Pārgaujai" joprojām 30 punktu un ceturtā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".