Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" viesos sakauj "Ogres Vilkus", Bitmanim 7 punkti

"Talsu NSS/Krauzers" viesos sakauj "Ogres Vilkus", Bitmanim 7 punkti
Toms Bitmanis (Talsu NSS/Krauzers). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē komanda "Talsu NSS/Krauzers" viesojās pie "Ogres Vilku" florbolistiem. Jau pirmā perioda laikā talsenieki izvirzījās vadībā ar 6:0, bet visā mačā sagrāva savus pretiniekus ar 12:5. Toms Bitmanis uzvarētāju rindās izcēlās ar 7 (4+3) rezultativitātes punktiem.

Talsenieki, kuri cīnās par vietu labāko četrinieka, mačā pret priekšpēdējās vietas īpašnieci "Ogres Vilki" rezultātu atklāja jau 4.minūtē, kad ar vārtu guvumu izcēlās Jānis Škutāns – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam vēl pa vārtiem iemeta talsenieki Artis Raitums, Viesturs Mārtiņš Rubenis un Toms Bitmanis, bet Mariss Bergmanis pat divus, izvirzot viesus vadībā ar 6:0. 23.minūtē pēc Talsu komandas florbolista Toma Arāja metiena rezultāts kļuva jau 6:0, bet tikai divas sekundes pēc tam beidzot uzgavilēja arī ogrēnieši, jo vārtus guva Markus Januševskis – 1:7. Sešu vārtu pārsvars Talsu komandai bija arī pēc otrās trešdaļas – 2:8. Pēdējā perioda laikā "Talsu NSS/Krauzers" vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru un svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 12:5.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"FS Masters/Ulbroka" galvenais treneris Andris Pīlups un uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis, foto: Floorball.lv

Arī “Masters” spēj pārliecinoši revanšēties

“FS Masters/Ulbroka” komanda Elvi florbola virslīgas pusfināla ceturtajā mačā izbraukumā komfortabli ar rezultātu 7:3 apspēlēja “FBK Valmiera/Betsafe”, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar rezultātu 3:1 un nākamajā nedēļas nogalē savās mājās varēs nodrošināt vietu lielajā finālā.
"Talsu NSS/Krauzers" šoreiz bija neapturami, foto: Oskars Sidra (FK Talsi)

“Krauzers” grauj un nonāk uzvaras attālumā no fināla

Elvi vīriešu florbola virslīgas lielajam Superfinālam platu soli tuvāk spēruši “Talsu NSS/Krauzers”, kas šovakar izbraukuma mačā ar 10:2 sagrāva Cēsu “Lekringu”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3:1 vadību.