Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Lielvārde" sakauj "Rīgu", "Cēsu alus/Lekrings" pārspēj studentus

"Lielvārde" sakauj "Rīgu", "Cēsu alus/Lekrings" pārspēj studentus
M.Valpēters (no kreisās), S.Virsnītis un T.Akmeņlauks (Lielvārde)
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā aizvadītas pirmās pusfināla spēles: "Lielvārde" savā laukumā ar 16:6 sagrāva FK "Rīga", bet "Cēsu alus/Lekrings", spēlējot viesos, spēja bullīšos ar 5:4 pieveikt regulārā turnīra uzvarētājus - "RTU/Inspecta" florbolistus.

"Rīgas" florbolisti Lielvārdē ieradās pēc šīs nedēļas vidū Kocēnos aizvadītas ārkārtīgi smagas spēles, kurā viņiem pagarinājumā izdevās izslēgt no cīņas par medaļām komandu "Rubene", kā arī bez viena n saviem galvenajiem pēdējo spēļu varoņiem – bez vārtsarga Māra Roņa. Jau spēles pirmajā minūtē rezultātu atklāja lielvārdietis Toms Akmeņlauks (1:0), bet pirmā perioda laikā mājinieki ielika labus pamatus savai gaidāmajai uzvarai – 5:1. Otrajā trešdaļā laukumā nekas nemainījās - "Lielvārde" guva vārtus pēc vārtiem, iegūstot pamatīgu handikapu – 11:3. Pēdējā periodā, ņemot vērā, ka spēles liktenis jau bija izšķirts, "Rīga" ļāva atpūsties vairākiem saviem līderiem, arī lielvārdieši deva iespēju izspēlēties savai trešajai maiņai. "Lielvārde" svinēja uzvaru ar 16:6, sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 1:0.

Pa pieciem punktiem uzvarētāju labā guva Toms Akmeņlauks un Ervīns Torsters, pa četriem – Artis Savins un Mikus Valpēters, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Armands Puķītis, kurš atvairīja 28 no 34 pretinieku metieniem. FK "Rīga" sastāvā labākā gods tika Klāvam Andersonam, kurš, tāpat kā viņa komandas biedrs Toms Dāle, guva divus vārtus.

Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notikušās spēles pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – ar precīzu metienu savu komandu "RTU/Inspecta" vadībā izvirzīja Oskars Fīrmanis – 1:0. Pēc otrā perioda gan rezultāts bija jau neizšķirts – 2:2, tāpat arī pamatlaika beigās – 4:4. Pagarinājumā laukuma saimniekiem bija iespēja izmantot skaitlisko vairākumu, taču viņiem tas neizdevās. Pēcspēles metienu atvairīšanu "Lekrings" uzticēja vārtsargam Normundam Krūmiņam, kurš līdz tam spēli bija tikai skatījies no rezervistu soliņa. Tāda treneru izvēle attaisnojās – Krūmiņš atvairīja četrus bullīšus, bet netika galā tikai ar Jāņa Jansona raidījumu. "RTU/Inspecta" vārtsargu Edgaru Gailīti pārspēja Mārtiņš Rajeckis un Kārlis Bulmeistars, nodrošinot komandai "Cēsu alus/Lekrings" uzvaru ar 5:4 un vadību sērijā ar 1:0.

"Cēsu alus/Lekrings" sastāvā par labāko spēlētāju atzina vārtsargu Normundu Krūmiņu, kurš vārtos stājās tikai, lai atvairītu pēcspēles metienus. Viņa komandas biedrs Andris Rajeckis guva divus vārtus. Labākā gods "RTU/Inspecta" rindās tika vārtsargam Edgaram Gailītim, kurš spēles laikā atvairīja 33 no 38 pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2014-03-15 22:21, pirms 10 gadiem
Par Lielvārdi!!!!
, 2014-03-15 23:47, pirms 10 gadiem
Par Lekringu!
Par lielām Cēsīm!
, 2014-03-16 02:23, pirms 10 gadiem
Vēl joprojām nespēju iebraukt, kā Rubene varēja padir.st Rīgai!
, 2014-03-16 06:04, pirms 10 gadiem
ficuks rakstīja: Vēl joprojām nespēju iebraukt, kā Rubene varēja padir.st Rīgai!
Lohi, tāpēc arī pakāsa
, 2014-03-16 07:13, pirms 10 gadiem
[quote tumanovs]
Lohi, tāpēc arī pakāsa
Tu pats esi vislielakais LOHS,kurs vispar neko nesaprot no sporta un kur nu vel no florbola.
, 2014-03-16 11:47, pirms 10 gadiem
Lielvārde!
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".