Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Šovakar kļūs zināma ceturtā pusfināliste – "Rubene" vai "Rīga"

Šovakar kļūs zināma ceturtā pusfināliste – "Rubene" vai "Rīga"
Foto: floorball.lv

Jau sestdien startēs Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas izslēgšanas spēļu pusfināla kārta, bet komanda "Lielvārde" vēl nezina savu pretinieci. Tā tiks noskaidrota šovakar Kocēnos, kur vietējā "Rubene" aizvadīs ceturtdaļfināla sērijas izšķirošo maču ar FK "Rīga". Spēli interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Pulksten 20.00 "Rubene" - FK "Rīga" (Kocēnu sporta namā), sērijā 2:2

Kocēnu "Rubene" FK "Rīga" šajā ceturtdaļfināla sērijā spēkosies jau ceturto reizi. Pirmajās divās spēlēs, kas notika Kocēnos, divas uzvaras svinēja "Rubene". Pirmajā mačā kocēnieši bija pārliecinoši labāki – 6:2. Uzvarētāju rindās trīs rezultatīvas piespēles Ata Stepāna kontā, bet labākā spēlētāja tituls tika vārtsargam Ārim Aldiņam, kurš atvairīja 37 no 39 metieniem. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Kārli Vitskovski. Otrajā spēlē "Rubenei" izdevās uzvarēt tika pēcspēles metienos – 6:5. Trīs vārtus guva Lauris Zaicevs, bet par labāko atzina izšķirošā bullīša realizētāju Ati Stepānu. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Alvi Dāli, kuram piecas rezultatīvas piespēles.

Toties galvaspilsētā "Rīga" spēja divas reizes revanšēties. Pirmajā mačā rīdzinieki uzvarēja ar 3:1, viņu sastāvā labākā spēlētāja godu par 49 atvairītiem metieniem nopelnīja vārtsargs Māris Ronis, bet Alvis Dāle guva divus vārtus. Par labāko komandā "Rubene" atzina Matīsu Mālnieku. Sērijas ceturtajā spēlē "Rīga" bija pārāka ar 6:5, uzvaras vārtus 59.minūtē guva Toms Bitmanis. Par labāko spēlētāju otro maču pēc kārtas tika atzīts rīdzinieku vārtsargs Māris Ronis, kurš šoreiz atvairīja 25 no 29 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie Rīgas komandā bija Toms Bitmanis ar 4 (1+3) punktiem, bet starp kocēniešiem – Atis Stepāns ar diviem gūtiem vārtiem. Par labāko spēlētāju "Rubenes" rindās atzina vienu vārtu autoru Andri Jēkabsonu.

Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"FS Masters/Ulbroka" galvenais treneris Andris Pīlups un uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis, foto: Floorball.lv

Arī “Masters” spēj pārliecinoši revanšēties

“FS Masters/Ulbroka” komanda Elvi florbola virslīgas pusfināla ceturtajā mačā izbraukumā komfortabli ar rezultātu 7:3 apspēlēja “FBK Valmiera/Betsafe”, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar rezultātu 3:1 un nākamajā nedēļas nogalē savās mājās varēs nodrošināt vietu lielajā finālā.
"Talsu NSS/Krauzers" šoreiz bija neapturami, foto: Oskars Sidra (FK Talsi)

“Krauzers” grauj un nonāk uzvaras attālumā no fināla

Elvi vīriešu florbola virslīgas lielajam Superfinālam platu soli tuvāk spēruši “Talsu NSS/Krauzers”, kas šovakar izbraukuma mačā ar 10:2 sagrāva Cēsu “Lekringu”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3:1 vadību.