Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubene" Lieldienās sarūpē zaudējumu "Ķekavai"

"Rubene" Lieldienās sarūpē zaudējumu "Ķekavai"
Klaids Maļcevs (Rubene). Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem šodien notika tikai viena spēle - Kocēnu "Rubene" savā laukumā ar 3:1 uzvarēja "Ķekavu". Kocēniešu vārtsargs Klaids Maļcevs atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem.

Spēles rezultāts tika atklāts 16. minūtē, kad kocēnieša Dāvja Zēmeļa piespēli vārtu guvumā pārvērta Matīss Celms (1:0). Otrā perioda laikā pēc Jēkaba Keiša un Reiņa Mirkša metieniem Kocēnu komanda ieguva jau triju vārtu pārsvaru – 3:0. Ķekavieši šajā mačā guva tikai vienus vārtus, tas notika 52. minūtē, kad ar precīzu metienu izcēlās līgas rezultatīvākais spēlētājs Klāvs Jansons – 1:3. Pamatlaika pēdējās trijās minūtēs viesi mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet mainīt rezultātu viņiem neizdevās. "Rubene" guva panākumu ar 3:1, svinot otro uzvaru pēc kārtas, bet Ķekavas komanda piedzīvoja ceturto zaudējumu šajā sezonā.

Uzvarētāju vārtsargs Klaids Maļcevs šajā mačā atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Matīss Celms, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Atis Stepāns, kurš šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Renātu Deginu, kurš asistēja savas komandas vienīgo vārtu guvumā. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 17 punktu un 6.vieta, bet "Ķekava" ar 21 punktu atrodas trešajā pozīcijā.

"Rubene" – "Ķekava" 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Metienu attiecība:
19:25 (7:7; 6:7 6:11)
Rezultatīvākie:
"Rubene" – Matīss Celms 2 (1+1), Reinis Mirkšs 1 (1+0), Jēkabs Keišs 1 (1+0), Ivo Balodis 1 (0+1), Dāvis Zēmelis 1 (0+1).
"Ķekava" – Klāvs Jansons 1 (1+0), Renāts Degins 1 (0+1).

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.