Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

FK "Kurši" pārspēj "Pārgauju", uzvaras vārti Oskara Bergmaņa kontā

FK "Kurši" pārspēj "Pārgauju", uzvaras vārti Oskara Bergmaņa kontā
FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits

Svarīgu uzvaru cīņā par kvalificēšanos ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēm guvusi Liepājas komanda FK "Kurši", kas šodien Cēsu sporta kompleksā ar 6:5 papildlaikā pieveica Stalbes "Pārgauju". Izšķirošos vārtus pagarinājuma 3. minūtē iemeta Oskars Bergmanis.

Liepājniekiem un stalbiešiem šī bija jau otrā tikšanās šosezon, bet pirmajā savstarpējā spēlē, kas 17. aprīlī notika Liepājā, ar 7:4 uzvarēja "Kurši". Šīsdienas spēle piederēja pie tā dēvētajām sešpunktu cīņām, jo pirms tās abas komandas turnīra tabulā atradās blakus – katrai bija pa 22 punktiem. Pirmajā trešdaļa abu vienību vārtsargi darbojās nevainojami (0:0). Rezultāts tika atklāts tikai 24. minūtē, kad precīzi meta stalbietis Māris Zicmanis (1:0). Perioda vidū ar diviem vārtu guvumiem atbildēja liepājnieki Sandis Lēvalds un Ralfs Polis – 2:1. Pēc otrās trešdaļas vadībā jau atkal atradās "Pārgauja" – 4:3. 42. minūtē Olafs Zvīnis panāca pat 5:3, bet viesi nepadevās. Drīz vien pa golam iemeta Kaspars Klamers un Toms Akmeņlauks, atjaunojot līdzsvaru uz rezultātu tablo – 5:5. Tā noslēdzās spēles pamatlaiks, bet pagarinājuma trešajā minūtē Sanda Lēvalda piespēli "Kuršu" uzvaras vārtu guvumā pārvērta Oskars Bergmanis – 6:5.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (1+3) punktiem bija Sandis Lēvalds, kurš asistēja arī izšķirošo vārtu guvumā. Oskaram Bergmanim šajā mačā 3 (1+2) punkti, bet labākā spēlētāja balvu saņēma divu vārtu autors Ralfs Polis. Par labāko Stalbes komandā atzina Dēvidu Osīti, kurš ar divām piespēlēm bija arī rezultatīvākais. Pēc šīs uzvaras Liepājas "Kurši" ar 24 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 8. vietu, bet "Pārgaujai" tagad 23 punkti un joprojām desmitā pozīcija.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.