Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"LU" florbolistēm kārtējais zaudējums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Noslēgusies sestdienas otrā spēle Latvijas sieviešu florbola čempionātā. Pārliecinošu uzvaru svinēja ''Rīgas lauvas/LSPA'', kas sagādāja kārtējo zaudējumu ''LU'' komandai - 7:3.

''LU'' pirms šodienas Virslīgas čempionātā vēl nebija izcīnījusi nevienu uzvaru - 14 zaudējumi tikpat mačos. Neveiksmju sērijai nebija lemts beigties arī šodien, kad ''LU'' tikās ar ''Rīgas lauvas/LSPA'' komandu un piedzīvoja neveiksmi ar 3:7.

Pirmais periods noslēdzās neizšķirti 2:2, bet pēc tam ''Rīgas lauvas/LSPA'' spēja salikt visu savās vietās un līdz trešā perioda vidum guva piecus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 7:2. ''LU'' vienus vārtus atguva, taču neko vairāk nespēja, tātad kārtējais zaudējums - 3:7.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 2+1 bija Māra Stapkēviča, bet zaudētājām divus vārtus guva Kristīne Matisone.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-02-20 19:20, pirms 14 gadiem
Draudzīgs aizrādījums autoriem!

Izlasot virsrakstu, man rodas jautājums, vai tad Latvijas Universitāte arī spēlē sieviešu virslīga?? Un šī nav pirmā reize, kad tā tiek saīsināts.

Un oficiāli nemaz nedrīkst būt vienādi saīsinājumi dažādām iestādēm, tāpēc arī Liepājas Universitātei saīsinājums ir "LiepU"