Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs/NND" sagādā līderēm pirmo zaudējumu

"Ķekavas Bulldogs/NND" sagādā līderēm pirmo zaudējumu
Vārtsardze Jana Filipsone (Ķekavas Bulldogs/NND). Foto: PPB Media

Pirmo zaudējumu šosezon piedzīvojusi ELVI florbola līgas sievietēm līdere FK "Ķekava", kas šodien tikai pēcspēles metienos ar 2:3 atzina komandas "Ķekavas Bulldogs/NND" pārsvaru. Uzvarētāju komandas vārtsardze Jana Filipsone atvairīja visus pretinieču "bullīšus" gan spēles laikā, gan pēcspēles metienu sērijā. Citā spēlē ļoti pārliecinošu uzvaru svinēja "Līgatne", kas savā laukumā ar 11:0 sakāva komandu "Irlava/Tukums-Slampe". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem bija Elīza Elizabete Bērziņa.

Ķekavā šodien spēkiem mērojās abas vietējās komandas – FK "Ķekava", kas līdz šim nebija izjutusi zaudējuma rūgtumu, tikās ar "Ķekavas Bulldogs/NND", kam jau bija veselas četras neveiksmes. Jau 4. minūtē "Ķekavas" kapteine Paula Metāla ar precīzu metienu atklāja šīs cīņas rezultātu – 1:0. tā noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas izskaņā pēc Lienes Kraujas un Annas Mūrnieces raidījumiem vadību jau pārņēma "Ķekavas Bulldogs/NND" – 2:1. Pēdējā perioda sākumā FK "Ķekava" ieguva tiesības izpildīt soda metienu, bet Ievai Bušmanei neizdevās pārspēt pretinieču vārtsardzi Janu Filipsoni (1:2). Tikai 57. minūtē FK "Ķekava" varēja uzgavilēt otro reizi šajā mačā, jo Annijai Dārtai Dankfeldei izdevās realizēt savas komandas skaitlisko vairākumu – 2:2, papildlaiks. Lielāko daļu pagarinājuma "Ķekavas Bulldogs/NND" varēja spēlēt skaitliskajā pagarinājumā, bet rezultāts šo desmit minūšu laikā tā arī nemainījās – 2:2. Visu izšķīra pēcspēles metieni – kamēr vārtsardze Jana Filipsone atvairīja visus pa viņas vārtiem izpildītos raidījumus, viņas komandas biedrenes Elīna Dīce un Nikola Biezuma iemeta savus "bullīšus", nodrošinot komandai "Ķekavas Bulldogs/NND" uzvaru ar 3:2 un divus punktus turnīra tabulē. "Ķekavai" pirmais zaudējums, bet turnīra tabulā tomēr par vienu punktu vairāk.

Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 2 (1+1) punktiem bija Anna Mūrniece, bet labākās spēlētājas balva tika pasniegta Nikolai Biezumai, kura realizēja savu pēcspēles metienu. Par labāko komandā "Ķekava" atzina vārtsardzi Danu Gulbi, kura spēles laikā atvairīja 45 no 47 pretinieču metieniem. Pēc šīs uzvaras "Ķekavas Bulldogs/NND" ar astoņiem punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem 6. vietu, bet FK "Ķekava" ar 20 punktiem saglabājusi līderes godu.

"Līgatne" atstāj sausā irlavnieces

"Līgatne", kas iekārtojusies turnīra tabulas vidusdaļā, šodien savā laukumā līgas uzņēma pastarīti "Irlava/Tukums-Slampe". Jau pirmā perioda laikā līgatnietes pēc Elīzas Elizabetes Bērziņas un Madaras Adamanes vārtu guvumiem izvirzījās vadībā ar 2:0. Spēles liktenis tika izšķirts otrajā trešdaļā, kad laukuma saimnieces guva vēl sešus bezatbildes vārtus, panākot jau 8:0. Galarezultātā "Līgatne" savus vārtus nosargāja neieņemtus, svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:0.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Linda Lubgāne, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Rezultatīvākas par viņu bija Agnese Broliša un Madara Adamane ar trim punktiem katrai, Liene Adamane, kuras kontā 4 (1+3) punkti, kā arī Elīza Elizabete Bērziņa, kas izcēlās ar 5 (3+2) punktiem. Par labāko komandā "Irlava/Tukums-Slampe" atzina Paulu Zālmani. "Līgatnei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir desmit punktiem un 4. vieta, bet "Irlava/Tukums-Slampe" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.