Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs" un "Ķekava" dalīs bronzas medaļas

"Ķekavas Bulldogs" un "Ķekava" dalīs bronzas medaļas
Foto: floorball.lv

Lai arī ELVI florbola līgas Superfināla diena jau aizvadīta, ne visi medaļu komplekti un kausi sadalīti. Šovakar pulksten 20.00 Lielvārdes novada sporta centrā laukumā dosies sieviešu komandas "Ķekavas Bulldogs" un FK "Ķekava", lai pacīnītos par bronzas godalgām. Spēli interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Pulksten 20.00 "Ķekavas Bulldogs" - FK "Ķekava" (Lielvārdes NSC)

ELVI florbola līgas sievietēm regulārajā turnīrā "Ķekavas Bulldogs" ar 21 punktu ierindojās trešajā vietā, bet "Ķekava" sakrāja 14 punktus un finišēja ceturtajā vietā. Četrās savstarpējās spēlēs abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm. "Ķekavas Bulldogs" uzvarēja ar 6:2 un 7:5, bet FK "Ķekava" - ar 4:3 un 5:4. Pusfināla sērijā abas Ķekavas komandas savām pretiniecēm piekāpās ar vienādu rezultātu - 0:3. "Ķekavas Bulldogs" atzina nākamās vicečempiones "NND Rīga" pārākumu, bet "Ķekava" zaudēja nu jau vienpadsmitkārtējai valsts čempionei "Rubenei" (Kocēni).

"Ķekavas Bulldogs" uzbrukuma līdere ar 42 (28+14) punktiem ir Anna Ankudinova. Līgai Vancānei 30 (9+21) punkti, Lindai Dadajevai 24 (18+6) punkti, bet Annai Mūrniecei 23 (19+4) punkti. "Ķekavas" rindās ar punktu gūšanu vislabāk veicies trim florbolistēm - Ievai Bušmanei 30 (18+12) punkti, Elīzai Elizabetei Bērziņai 21 (14+7) punkti, bet Agnesei Brolišai 20 (10+10) punkti. "Ķekavas Bulldogs" vārtsardze Elīna Jeige atvairījusi 85% pretinieču metienu, bet viņas amata māsa "Ķekavas" vārtos Kristīne Kirilova tikusi galā ar 83,88% raidījumu. Jāpiebilst, ka FK "Ķekava" Virslīgas medaļas izcīnījusi jau septiņas sezonas pēc kārtas (divas sudraba un piecas bronzas), bet "Ķekavas Bulldogs", kopš spēlē augstākajā sabiedrībā, tikai 2013./2014.g. sezonā tika pie bronzas godalgām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.