Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Mikova: “Negaidīts zvans lika nopūst putekļus un atgriezties”

Elvi sieviešu florbola virslīgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē “Rubene-1” komanda ar rezultātu 6:2 pieveica “Līgatni”. Par labāko spēlētāju uzvarētājām tika atzīta bijusī Latvijas izlases florboliste Lība Daija Mikova, kura arī sniedza savu komentāru Sportacentrs.com.

“Pirms mača nebija norunāts spēlēt kādas konkrētas taktiskās sadarbības, galvenais bija noskaņoties uz kārtīgu cīņu, lai pēc tam nebūtu jānožēlo, ka varējām izdarīt ko vairāk,” pēc mača Sportacentrs.com uzzināja no Lības Daijas Mikovas, kura aizvadīja vien trešo spēli šosezon, tiekot pie pirmajiem diviem vārtu guvumiem un pie pirmajiem punktiem vispār. “Uz katru periodu devāmies laukumā kā pie rezultāta 0:0, neskatoties uz patiesajiem skaitļiem uz rezultāta tablo. Noteikti par labu nāca arī fakts, ka varējām spēlēt savā laukumā, kur ikdienā trenējamies.”

Lība pēc ilga pārtraukuma atgriezusies florbola laukumā, tādēļ interesanti bija noskaidrot spēlētājas pašas domas par parādīto sniegumu laukumā: “Lai gan pret šo komandu spēlēju pirmo reizi, komandu kopumā pazinu gana labi, jo zināju daudzas spēlētājas no šīs vienības. Līdz ar to arī bija zināms, kā viņas spēlē, pretinieču stiprās un vājās puses. Skaidrs, ka pati ļoti izbaudīju šo spēli, un uz šī pozitīvā viļņa neizpalika arī labs sniegums laukumā.”

Bet kā tad spēlētāja nonāca pie apziņas, ka īsi pirms sezonas beigām tomēr ir jāmeklē stūrī noliktā florbola nūja, lai dotos atkal laukumā un pievērstos florbola spēlēšanai? “Noteikti nebija ieplānots, ka pievienošos “Rubene-1” komandai, bet tad saņēmu negaidītu zvanu no treneru puses, kas mani pat pārsteidza. Pozitīvā ziņā. Un kāpēc gan neuzspēlēt, nopūst putekļus no nūjas un pasportot pa tik ilgiem laikiem? Vienlaikus nemelošu, ka man pietrūka florbols, ikdienā vakaros pavēroju kādu meiteņu čempionāta spēli un pieķēru sevi pie domas, ai, kā man gribētos tagad uzspēlēt. Laikam mani kāds sadzirdēja un pagāja vien pāris dienas, kad atskanēja telefona zvans un saņēmu piedāvājumu atgriezties laukumā.”


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.