Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

“Līgatnei” vēl viens mēģinājums pret līdervienību

“Līgatnei” vēl viens mēģinājums pret līdervienību
Epizode no "Ķekavas Bulldogs/NND" un "Līgatne" pirmās spēles
Foto: PPB Media

Otro spēli divu dienu laikā šodien Elvi sieviešu florbola līgā aizvadīs “Līgatnes” komanda, kas savās mājās uzņems “Ķekavas Bulldogs/NND”. Cīņas sākums pulksten 13:00.

Vakar “Līgatne” devās laukumā pēc teju mēnesi ilga pārtraukuma, viesos pārliecinoši ar rezultātu 14:2 apspēlējot čempionāta pēdējā vietā esošo “NND/RJTC”. Pēc izcīnītā panākuma komanda ar 9 punktiem pakāpās uz trešo vietu astoņu komandu konkurencē. Rita Vāvere vakardienas spēlē atzīmējās ar trim vārtu guvumiem un divām iespēlēm, pie trim precīziem metieniem tiekot arī Dinai Štālei. Jāpiezīmē, ka komanda uz spēli bija ieradusies ar nepilnām divām spēlētāju maiņām. Labākā spēlētāja balvu nopelnīja Ieva Dimante. Komanda uzvarējusi trijās no aizvadītajām četrām spēlēm. Sezonā rezultatīvākā spēlētāja komandā ir Liene Adamane, kuras kontā 11 (7+4) punkti, bet par punktu mazāk Agneses Brolišas kontā (4+6). Vāvere, kura piedalījusies tikai divās spēlēs, iekrājusi jau 9 (6+3) punktus.

Līgatnes vienība vienīgo zaudējumu piedzīvojusi viesos pret “Ķekavas Bulldogs/NND” un tieši šī vienība šodien būs viņu kārtējā pretiniece. Ķekavas komanda uzvarējusi piecās spēlēs no sešām, ar 15 punktiem pašlaik iekārtojoties turnīra tabulas galvgalī. Arī Ķekavas florbolistes savu pēdējo spēli aizvadījušas pret “NND/RJTC”, pie panākuma tiekot krietni smagakā cīņā – 8:4. Komandas uzbrukuma līdere Līga Vancāne tajā spēlē atzīmējās ar vārtu guvumu un trim piespēlēm, sezonas sešās spēlēs kopumā iekrājot 17 (5+12) punktus. Tikmēr Annai Ankudinovai vien par punktu mazāk – 11+5.

Abu komandu pirmajā šīs sezonas spēlē “Ķekavas Bulldogs/NND” ātri nonāca iedzinējos, taču pirmo trešdaļu pabeidza jau ar 5:1 savas komandas labā, pēc pārtraukuma pārsvaru palielinot līdz pieciem vārtiem. Lai gan Līgatnes florbolistes vairākkārt pietuvojās trīs precīzu metienu attālumā, par punktiem tajā spēlē pacīnītes nebija reāli un “Ķekavas Bulldogs/NND” triumfēja ar 9:5. Gan Vancāne, gan Ankudinova atzīmējās ar trim vārtu guvumiem, bet par labāko uzvarētāju rindās atzina divu piespēļu autori Kristiānu Kuplo. Līgatnes


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.