Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

“Līgatne” viesosies pie tabulas pēdējās vietas

“Līgatne” viesosies pie tabulas pēdējās vietas
NND/RJTC
Foto: FK NND

Viena spēle šodien tiks izspēlēta Elvi sieviešu florbola virslīgā kur tabulas lejasgala komanda “NND/RJTC” mēģinās cīnīties par pirmajiem punktiem turnīrā, uzņemot “Līgatni”.

“NND/RJTC” – “Līgatne” pulksten 11:00 Elektrum OC

Galvaspilsētas komanda vien divas no aizvadītajām septiņām spēlēm līdz šim aizvadījusi savās mājās, miksējot māju arēnas. Pirmā spēle tika izspēlēta Elektrum OC, tad vienība spēlēja Ziemeļvalstu Valsts ģimnāzijas sporta hallē, bet tagad atgriezīsies Olimpiskajā centrā. Pirms neilga laika “NND/RJTC” gana līdzvērtīgi sacentās ar vienu no līdervienībām “Ķekavas Bulldogs/NND”, viesos piekāpjoties vien ar 4:8. Pret titulēto “Rubeni” gan plānota sagrāve viesos ar 0:14. Paliekot bez vārtu guvumiem Kocēnos, nav mainījušās vienības rezultatīvākās spēlētājas. Pa četriem punktiem joprojām ir Agnesei Vanagai (4+0), Annijai Gobiņai (3+1) un Aliseki Lakijai Širvei (1+3).

Līgatnes komanda laukumā atgriezīsies pēc teju mēneša ilga pārtraukuma, jo nav spēlējusi kopš 10. oktobra. Nospēlējot tikai trīs spēles, “Līgatne” iekrājusi sešus punktus, kas paslaik dod iekto vietu astoņu komandu konkurencē, bet, uzvarot, šodienas maču, komanda jau var ielauzties labako trijniekā. Vienības rezultatīvākās spēlētājas šosezon ir pieredzējušās Liene Adamane (5+2) un Agnese Broliša (3+4), kurām seko Lienes māsa Madara ar sešiem sakrātajiem punktiem. Jāpiezīmē, ka vienība, ņemot vērā noteiktos ierobežojumus valstī, ka sacensībās var piedalīties vienīgi pilngadību sasniegušie, palikusi tikai ar vienu vārtsardzi Jogitu Gindru, jo viņas dublierēm Sanijai Ķezberei un Evelīnai Gukai ir attiecīgi 14 un 13 gadi, līdz ar to pašlaik par atgriešanos apritē sapņot ir ļoti pāragri.

Abām komandām šī būs otrā savstarpējā spēle sezonā, jo oktobra ievadā vienības tikās Līgatnē. Toreiz laukuma saimnieces līdz mača vidum iekrāja 5:0 vadību, taču galvaspilsētas vienība gana ātri spēja atspēlēt trīs vārtus. Intriga gan pārāk ilgi spēlē nesaglabājās un likumsakarīgu uzvaru ar rezultātu 9:4 svinēja “Līgatne”. Tajā spēlē uzvarētājas iespēlēja visas trīs savas vārtsardzes, bet par labāko spēlētāju komandā atzina Ritu Vāverei, kurai trīs vārtu guvumi un viena piespēle. Galvaspilsētas komandā neviena no spēlētājām neiekrāja vairāk par vienu punktu, bet labākās balvu saņēma Inese Adijāne, kurai pie punktiem tikt neizdevās.


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.