Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekava" pagarinājumā pieveic "Lekringu", izšķirošo golu iemet Metāla

"Ķekava" pagarinājumā pieveic "Lekringu", izšķirošo golu iemet Metāla
FK "Ķekava". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar viena spēle notika ELVI florbola līgā sievietēm – FK "Ķekava", viesojoties Cēsīs pie "Lekringa", uzvaru spēja gūt tikai papildlaikā, kad ar izšķirošo vārtu guvumu izcēlās ķekaviešu kapteine Paula Metāla – 4:3.

FK "Ķekava" un Cēsu "Lekrings" šosezon vienu reizi jau bija tikušās – 11. aprīlī kekaviešu laukumā, kur mājinieces bija pārākas ar 5:3. Arī šīsdienas spēli veiksmīgāk sāka tieši Ķekavas komanda – pirmā perioda vidū viešņu kapteine Paula Metāla atklāja rezultātu (1:0), bet otrās trešdaļas pirmajās sekundēs Katrīna Kate Fībiga "Ķekavas" pārsvaru dubultoja – 2:0. Tajā pašā otrajā periodā sekoja cēsnieču atbilde – 14 minūšu laikā pa bumbiņai pretinieču vārtos radīja Liliāna Jakovicka, kā arī māsas Luīze un Betija Raseicevas, vadībā ar 3:2 izvirzot "Lekringu". Pēdējā periodā tika gūti tikai vieni vārti – 44. minūtē ķekaviete Viktorija Kuročkina ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu (3:3). Kad līdz papildlaika beigām bija atlicis tikai nedaudz vairāk par divām minūtēm, laukuma saimniecēm nācās spēlēt skaitliskajā mazākumā. To prata izmantot pretinieces – nepilnu minūti pirms pagarinājuma beigām Evijas Birkhānes piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Paula Metāla, nodrošinot "Ķekavai" panākumu ar 4:3 un divus punktus turnīra tabulā.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju komandā saņēma Annija Dārta Dankfelde, kura pie rezultativitātes punktiem gan netika. Rezultatīvākā viņas komandā bija Paula Metāla, kuras kontā 3 (2+1) punkti, Katrīna Kate Fībiga sakrāja 2 (1+1) punktus. Par labāko starp cēsniecēm atzina Kati Melderi, kura arī palika bez rezultativitātes punktiem. "Ķekavai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir jau 23 punkti, bet vēl joprojām tikai 4. vieta, savukārt Cēsu "Lekrings" ar 17 punktiem ieņem 6. pozīciju.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.