Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubene-1" sagādā otro zaudējumu līderei "Ķekavai"

"Rubene-1" sagādā otro zaudējumu līderei "Ķekavai"
"Rubene-1" (Kocēni). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgā šovakar notikusī ELVI florbola līgas sievietēm spēle norisinājās Kocēnu sporta namā, kur pašreizējā bronzas medaļu īpašniece "Rubene-1" uzņēma turnīra tabulas līderi "Ķekavu". Spraigā cīņā uzvaru ar 7:6 svinēja kocēnietes, sagādājot Ķekavas komandai pirmo zaudējumu pamatlaikā. Izšķirošais vārtu guvums Martas Drilles kontā.

Abām komandām šī bija jau otrā savstarpējā spēle, bet pirmā notika 14. oktobrī Ķekavā, kur saspringtā divcīņā ar 3:2 uzvarēja laukuma saimnieces. Šīsdienas mača rezultātu 4. minūtē atklāja kocēniešu uzbrukuma līdere Madlēna Rozīte (1:0), bet FK "Ķekava" ar atbildi nekavējās – līdz pirmajam pārtraukumam viešņas izvirzījās vadībā ar 3:1, divas bumbiņas mājinieču vārtos ieraidīja Kristiāna Elizabete Krūmiņa, bet vienu – Paula Metāla. Otrās trešdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts (3:3), jo ar vārtu guvumiem izcēlās "Rubene-1" florbolistes Madlēna Rozīte un Elīna Sirmā. 32. minūtē savus otros vārtus šajā spēlē guva Ķekavas komandas kapteine Paula Metāla, vēlreiz izvirzot vadībā viešņas – 4:3. Pēdējais periods sākās ar mājinieču Martas Drilles un Madlēnas Rozītes vārtu guvumiem, otro reizi vadībā izvirzījās Kocēnu komanda (5:4). Ķekavas komanda pat pieprasīja 30 sekunžu pārtraukumu, bet pēc tā pa golam laukuma saimnieču vārtos ieraidīja Ulrika Skakovska un Evija Birkhāne – 6:5. Tāds pavērsiens kocēnietes gan nebūt nesalauza – 54. minūtē savus ceturtos vārtus šajā mačā iemeta Madlēna Rozīte (6:6), bet jau nākamajā minūtē ar golu izcēlās arī viņas komandas biedrene Marta Drille – 7:6. Ķekavietēm vēl bija laiks, lai atspēlētos, tomēr mājinieču aizsardzība vairs nekļūdījās - "Rubene-1" varēja svinēt uzvaru ar 7:6.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju komandā saņēma Evelīna Sirmā, kura vispār ir laukuma spēlētāja, bet apstākļu spiesta bija spiesta stāties vārtos, turklāt darbojās tur lieliski, atvairot 34 no 40 pretinieču metieniem. Toties laukumā burtiski noplosījās viņas jaunākā māsa Elīna Sirmā, kura ar 5 (1+4) punktiem bija rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Madlēnai Rozītei četri vārtu guvumi, bet Marta Drille izcēlās ar 3 (2+1) rezultativitātes punktiem. Par labāko starp ķekavietēm atzina Paulu Metālu, kurai šajā mačā 3 (2+1) punkti. Viņas komandas biedrenei Ulrikai Skakovskai 3 (1+2) rezultativitātes punkti, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Kristiāna Elizabete Krūmiņa. Pēc šīs uzvaras komanda "Rubene-1" ar 18 punktiem pakāpās uz otro vietu turnīra tabulā, bet līdere ar 26 punktiem joprojām ir FK "Ķekava".

"Rubene-1" – FK "Ķekava" 6:7 (1:3, 2:1, 4:2)
Metienu attiecība:
29:40 (8:13; 11:16, 10:11)
Rezultatīvākās:
"Rubene-1" – Elīna Sirmā 5 (1+4), Madlēna Rozīte 4 (4+0), Marta Drille 3 (2+1), Lote Baldiņa 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Paula Metāla 3 (2+1), Ulrika Skakovska 3 (1+2), Kristiāna Elizabete Krūmiņa 2 (2+0), Evija Birkhāne 1 (1+0), Katrīne Šleiva 1 (0+1), Katrīna Kate Fībiga 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2022-01-05 20:54, pirms 2 gadiem
Jauki,jauki. Apsveicu Rubeni ar uzvaru.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.