Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Līdere "Ķekava" gadu sāk ar uzvaru pār Rīgas "NND/RJTC"

Līdere "Ķekava" gadu sāk ar uzvaru pār Rīgas "NND/RJTC"
FK "Ķekava". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Jaunajā gadā kā pirmās laukumā devās ELVI florbola līgas sievietēm komandas. Šodien turnīra tabulas līdere FK "Ķekava" savā laukumā uzņēma priekšpēdējās pozīcijas īpašnieci "NND/RJTC" (Rīga), ko sakāva ar 7:2. Pa 3 (2+1) rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Paula Metāla un Kristiāna Elizabete Krūmiņa. Cēsīs pašreizējā vicečempione "Ķekavas Bulldogs/NND" ar 11:4 sakāva vietējo komandu "Lekrings". Rezultatīvākā starp ķekavietēm ar 4 (3+1) punktiem bija Anna Mūrniece.

Ķekavā notikušajā mačā nūjas krustoja FK "Ķekava", kas šosezon piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, un Rīgas "NND/RJTC", kas līdz šim var palepoties ar tikai vienu uzvaru. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē ar 8:1 uzvarēja Ķekavas florbolistes. Jau pirmā perioda laikā ķekavietes izvirzījās vadībā ar 2:0 – pa golam viešņu vārtos iemeta Kristiāna Elizabete Krūmiņa un Katrīna Kate Fībiga. 39. minūtē rezultāts kļuva jau 6:0. Tikai otrās trešdaļas pēdējā minūtē savu nulli no rezultātu tablo beidzot nodzēsa arī rīdzinieces – 1:6, vārtu guvums Martas Rekes kontā. Pēdējā periodā katra no komandām guva pa vieniem vārtiem, līdz ar to FK "Ķekava" varēja svinēt pārliecinošu panākumu ar 7:2.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Kristīne Kirilova, kura pēc ilgākas spēlēšanas laukumā bija atgriezusies sev ierastajā vārtsardzes pozīcijā. Rezultatīvākās viņas komandā bija Paula Metāla un Kristiāna Elizabete Krūmiņa, kurām katrai par 3 (2+1) rezultativitātes punktiem. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Valērija Druzjaka un Katrīna Kate Fībiga. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Klintu Rovīti, kuras kontā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Pēc šīs uzvaras FK "Ķekava" ar 26 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet "NND/RJTC" ar trim punktiem joprojām atrodas priekšpēdējā pozīcijā.

FK "Ķekava" – "NND/RJTC" 7:2 (2:0, 4:1, 1:1)
Metienu attiecība:
43:25 (13:5; 17:10, 13:10)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava" – Paula Metāla 3 (2+1), Kristiāna Elizabete Krūmiņa 3 (2+1), Valērija Druzjaka 2 (1+1), Katrīna Kate Fībiga 2 (1+1), Liene Leite 1 (1+0), Evija Birkhāne 1 (0+1).
"NND/RJTC" – Klinta Rovīte 2 (1+1), Marta Reke 1 (1+0).

"Ķekavas Bulldogs/NND" uzvar Cēsīs un pakāpjas uz 5. vietu

Cēsu "Lekrings" un "Ķekavas Bulldogs/NND" šosezon nūjas krustoja pirmo reizi. Pirms šī dueļa cēsnieces turnīra tabulā ar 13 punktiem ieņēma 4. vietu, kamēr ķekavietēm bija pieci punkti mazāk un vieta divas pozīcijas zemāk. Cēsu sporta kompleksā notikušā mača rezultātu 6. minūtē ar precīzu metienu atklāja viešņu komandas spēlētāja Evelīna Nikolajeva (1:0), bet jau nākamajā minūtē sekoja mājinieces Betijas Raseicevas atbilde – 1:1. Pirmā perioda vidū rezultāts vēl joprojām bija neizšķirts, jo uz ķekavietes Kristiānas Grāvītes vārtu guvumu ar to pašu vēlreiz atbildēja Betija Raseiceva – 2:2. Cīņas turpinājuma gan izpaudās Ķekavas komandas pārsvars, kas jau līdz pirmajam pārtraukumam paspēja izvirzīties vadībā ar 7:2. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – laukuma saimniecēm izdevās nedaudz samazināt rezultāta starpību (3:7). 43. minūtē "Lekrings" panāca pat 4:7, bet atlikušajā laikā "Ķekavas Bulldogs/NND" guva četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 11:4.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās nopelnīja Kristiāna Grāvīte, kurai šajā mačā 3 (2+1) rezultativitātes punkti. Rezultatīvāka par viņu bija tikai Anna Mūrniece, kurai 4 (3+1) punkti. Dārta Derupa sakrāja 3 (1+2) punktus, bet pa 2 (1+1) punktiem Nikolas Biezumas un Evelīnas Nikolajevas kontā. Par labāko starp cēsniecēm atzina Saniju Pokkeri, kura ar rezultativitāti gan šajā mačā neizcēlās. Viņas komandas biedrenei Katei Melderei 3 (1+2) punkti, divi goli Betijas Raseicevas kontā, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Liliāna Jakovicka. Komandai "Ķekavas Bulldogs/NND" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 11 punktu un kāpiens uz 5. vietu. Vienu pozīciju augstāk ar 13 punktiem atrodas Cēsu "Lekrings".

"Lekrings" – "Ķekavas Bulldogs/NND" 4:11 (2:7, 1:0, 1:4)
Metienu attiecība:
29:29 (8:13; 11:8, 10:8)
Rezultatīvākās:
"Lekrings" – Kate Meldere 3 (1+2), Betija Raseiceva 2 (2+0), Liliāna Jakovicka 2 (0+2), Maija Zēmele-Bauere 1 (1+0).
"Ķekavas Bulldogs/NND" – Anna Mūrniece 4 (3+1), Kristiāna Grāvīte 3 (2+1), Dārta Derupa 3 (1+2), Nikola Biezuma 2 (1+1), Evelīna Nikolajeva 2 (1+1), Santa Kazaine 1 (1+0), Kristiāna Biezuma 1 (1+0), Elīna Dīce 1 (1+0), Anda Luža 1 (0+1), Jana Filipsone 1 (0+1), Kristiāna Kuplā 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.