Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Vasaras Florbola līgai pagaidām pieteikušās deviņas komandas

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Startam Vasaras Florbola līgā (VFL) pašlaik pieteikušās deviņas komandas, taču pieteikumu pieņemšana joprojām turpinās, informē VFL pārstāvji.

„Unihoc Elite” grupā, kas tiek veidota kā spēcīgāko komandu cīkstēšanās vieta, savu dalību apstiprinājušas tādas komandas kā „Florbolam.lv”, „FK Rīga” un „Ķekava”.

Plašāka pārstāvniecība ir „Unihoc” vīriešu grupā, kur spēlēt gribēšanu izteikušas Rīgas komandas „Devils” un „Špinātpundurs Ponijs”, kā arī „Babīte”, „Mārupe”, „Jūrmala/BTA” un „Talsi/Wika wood’.

Reģistrācija turpināsies līdz 31.maijam un komandu pieteikt iespējams turnīra oficiālajā mājaslapā.

Organizētāji ir gatavi palīdzēt atrast komandas arī tiem spēlētājiem, kas alkst spēlēt turnīrā, taču pašlaik nav atraduši domubiedrus. Ja esi to vidū, dodies uz Florbolam.lv veikalu Uzvaras bulvārī 2/4 vai zvani 26378360, piesakot savu kandidatūru.

Paralēli komandu komplektācijas darbiem notiek pārrunas ar turnīra atbalstītājiem. Pašlaik kā jaunākie sadarbības pulkā iekļāvušies „Balticsport.lv” – sporta inventāru un komandu apģērbu veikals visiem vecumiem. „Balticsport.lv” sporta preču veikals atrodas Bruņinieku ielā 28, Rīgā. Šis atbalstītājs ar dāvanu kartēm apbalvos „Vasaras Florbola līgas 2011” labākos vārtsargus.

Jau ziņots, ka izdevies panākt vienošanos ar vairākiem atbalstītājiem. Tā, katras grupas rezultatīvāko spēlētāju ar jaunās sezonas CC7 apaviem aplaimos "adidas", "Florbolam.lv" nodrošinās dāvanu karti Ls 150 vērtībā "Unihoc Elites" grupas uzvarētājiem, otrās vietas ieguvējiem piešķirot Ls 50 dāvanu karti. Aizmirsti netiks arī "Unihoc" grupas uzvarētāji, kā arī labākās komandas "Zone lady" un "Zone MIX" grupās.

Tiesnešus ar ekipējumu nodrošinās "Masita sportwear", bet par veselību rūpēsies "Masita porta medicīna", nodrošinot pārstāvjus ar pirmās palīdzības precēm, ledus maisiņiem, Icespray un citām lietām. Dalībniekiem sarūpēta lieliska iespēja apmeklēt netālu esošo skaistumkopšanas salonu "Rudais Mac", kas katram pārstāvim izsniegs 15% atlaižu kuponu dažādiem skaistumkopšanas pakalpojumiem, tādējādi palīdzot sagatavoties vasaras sezonai.

Saldais ēdiens paredzēts turnīra noslēguma vakarā 30.jūlijā, kad restorānā/klubā "Kaļķu vārti", kur uz jumta terases neformālā atmosfērā dalībnieki varēs atcerēties divu mēnešu ilgos notikumus florbola laukumā zem klajas debess.

Turnīra organizatori turpina strādāt pie papildus atbalstītāju piesaistīšanas, lai sacensību norise būtu patīkamāka gan tā dalībniekiem, gan līdzjutējiem. Padomā arī dažādi pārsteigumi.

Gaidīsim arī Tavas komandas pieteikumu šīs vasaras lielajam notikumam – "Vasaras Florbola līga 2011". Florbols vieno!

Komandas savu dalību var pieteikt turnīra oficiālajā mājaslapā vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu janka.jansons@gmail.com.

Plašāku informāciju iespējams iegūt, aplūkojot turnīra Nolikumu.

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga 2011

     [+] [-]

, 2011-05-26 15:35, pirms 13 gadiem
maz

     [+] [-]

, 2011-05-26 20:20, pirms 13 gadiem
niklas rakstīja: maz
pat ļoti

  +2 [+] [-]

, 2011-05-27 01:30, pirms 13 gadiem
Florbolistiem ir tendence pieteikties pēdējā brīdī.