Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Par pirmajiem "Lāčplēša kausa" ieguvējiem kļūst "RB&B.lv" florbolisti

Noslēgusies ceturtā sezona Tautas Florbola līgā, kur pirmo reizi komandas sacentās par iespaidīgu "Lāčplēša kausu". Visas sezonas garumā viena no vadošajām komandām bija "RB&B.lv", kuri arī kļuva par turnīra uzvarētājiem.

Astoņu komandu konkurencē regulāro sezonu uzvarēja "Babīte" florbolisti, kuri gan pēdējā sezonas mačā cieta negaidīti smagu neveiksmi. Ceturtdaļfinālos pārsteigumi nenotika un labāko četru komandu pulkā iekļuva tās komandas, kas turnīra tabulā arī atradās augstākās pozīcijās.

Savukārt jau pusfinālā sapni par titulu izsapņoja "Babīte", kas pirmajā mačā ar 7:4 apspēlēja "LSTA SK", taču atbildes spēlē zaudēja ar 4:9, piekāpjoties arī divu spēļu summā. Otrajā pusfinālā jautājums par uzvarētāju atrisinājās jau pirmajā cīņā, kurā "RB&B.lv" ar 11:1 saplosīja "iAM Floorball", atbildes mačā uzvarot ar 8:4.

Finālā pēc desmit nospēlētām minūtēm katra no komandām bija guvusi pa diviem vārtiem, taču atlikušajā pirmā puslaika daļā "RB&B.lv" veica varenu izrāvienu, panākot solīdu 7:2 pārsvaru. Otrajā puslaikā "LSTA SK" tā arī nespēja atjaunot intrigu, ļaujot "RB&B.lv" komandai svinēt uzvaru ar rezultātu 9:5 un kļūt par ceturtās sezonas uzvarētājiem, vienlaikus kā pirmajiem tiekot pie iespaidīgā "Lāčplēša kausa", kas būs ceļojošā trofeja uz kuras tiks iegravēti arī visi čempionu vārdi.

Jāpiezīmē, ka daļa no "RB&B.lv" florbolistiem iegūst jau otro čempionu titulu, jo pirmajā gadā (2012./13.gada sezona) daži no viņiem pārstāvēja "SPIN FM" komandu. Nākamajā sezonā zeltu izcīnīja "Pārdaugava", bet pērn nepārspēti palika "Babītes" florbolisti.


Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.