Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Kovaļevskis pārceļas uz Somiju un pievienojas Trekšem

Kovaļevskis pārceļas uz Somiju un pievienojas Trekšem
Rolands Kovaļevskis. Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Viens no pēdējo gadu rezultatīvākajiem Elvi florbola virslīgas spēlētājiem Rolands Kovaļevskis nolēmis izmēģināt savus spēkus ārpus valsts robežām, pārceļoties uz Somijas Diivari līgu, kur spēlēs kopā ar Pēteri Trekši.

Bauskas florbola audzēknis uz brīdi savu varēšanu demonstrēja Liepājas “Kuršu” komandas sastāvā, bet pēdējos gados bija kļuvis par “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” komandas uzbrukuma līderi, arvien lielāku lomu ieņemot arī Arto Rīhimeki vadītajā Latvijas vīriešu valstsvienībā. Aizvadītajā sezonā Kovaļevskim kopā ar ulbrokiešiem sezona noslēdzās priekšlaicīgi, ar zaudējumu divās spēlēs ceturtdaļfināla sērijā pret “Lielvārde/FatPipe”. Drīz pēc sezonas beigām parādījās informācija, ka nākamo sezonu baušķenieks aizvadīs Somijas pēc spēka otrajā spēcīgākajā florbola līgā, pārstāvot “Koovee” vienību, kuru rindās jau vairākas sezonas aizvada Pēteris Trekše, bet tās galvenais treneris ir tieši Rīhimeki. Uz vienu sezonu “Koovee’ vienībai bija pievienojies arī Klāvs Jansons, kurš gan pēc vienas sezonas atgriezās dzimtenē, uzreiz kļūstot par čempionāta rezultatīvāko florbolistu “Ķekavas” komandas sastāvā.


, 2021-07-20 21:30, pirms 3 gadiem
Labrīt!
, 2021-07-21 08:46, pirms 3 gadiem
Epizode no "Oilers" un "Indians" spēles, foto: Severi Hopsu

Dumpis gūst vārtus, komandai neveiksme pirmajā mačā

Pēc vairāku dienu pārtraukuma atsākušās cīņas Somijas spēcīgākajā florbola līgā, kur uzsāktas pusfinālu spēles. Tajās ar vārtu guvumu atzīmējies Markuss Dumpis, taču viņa pārstāvētais “Indians” pusfināla sēriju sāka ar 3:6 zaudējumu viesos pret “Oilers”.
Epizode no "Linkoping" un "Pixbo" spēles, foto: Ted Malm

"Storvreta" un "Pixbo" uzvar pēc identiska scenārija

Zviedrijas florbola Superlīgā pie trešajām uzvarām ceturtdaļfināla sērijā izdevies tikt “Storvreta IBK” un “PIxbo IBK” komandām, kuras nākamajā kārtā savās mājās varēs likt punktu sērijai.
Jirži Besta (centrā) gūtie vārti atnesa "Mlada Boleslav" ļoti vērtīgu uzvaru, foto: Martin Flousek

“Tatran” tiek pie otrā panākuma, otrā pārī līdzsvars

Čehijas florbola Superlīgā aizvadītas otrās pusfinālu spēles. Ja “Tatran Strešovice” atkārtoti tikusi pie panākuma Prāgas derbijā, tad “Mlada Boleslav” panākusi līdzsvaru duelī ar “Vitkovice”.