Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1.līgā zināmas visas pusfinālistes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1.līgā zināmas visas pusfinālistes
"LU/FS Masters"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vakar un aizvakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgā noslēdzās ceturtdaļfināla sērijas. Pusfinālā iekļuva tikai Virslīgas komandu farmklubi - cīņu par medaļām turpinās Kocēnu "Rubene-1", Rīgas "LU/FS Masters", "Lielvārde/Fans" un "FK Rīga-1".

Vidzemes grupas uzvarētāja "Rubene-1" ceturtdaļfinālā spēkojās ar Jelgavas novada komandu FK "JeNo-1" un pirmajā mačā piedzīvoja sakāvi ar 4:10. Savā laukumā kocēniešiem izdevās ne vien revanšēties, bet arī uzvarēt - 8:1 un 5:4. Izšķirošajā trešajā mačā uzvaras vārtus "Rubene-1" labā guva Ārnijs Kuratņiks.

Tikpat sīva spēkošanās bija arī starp pašreizējo čempioni "LU/FS Masters" un FK "Ogres Vilki". Ogrēniešiem izdevās uzvarēt pretinieku laukumā (11:8), bet savā laukumā piedzīvoti divi sāpīgi zaudējumi - 4:5 (uzvaras vārtus rīdzinieku labā iemeta Rolands Peļņa) un 5:6 papildlaikā (arī šajā spēlē izšķirošais gols Peļņas kontā).

Līgas debitantei "LIELVĀRDEI/FANS" pietika ar divām spēlēm, lai no cīņas par medaļām izslēgtu Centra grupas uzvarētāju FK "Irlava/Avant". Savā laukumā jaunie lielvārdieši uzvarēja ar 4:3 pagarinājumā (uzvarās vārtus guva Valters Cīrulis), bet viesos triumfēja ar 8:7 (ar 5 (2+3) punktiem izcēlās Rainers Miķelsons).

Par ceturto pusfinālisti kļuva "FK Rīga-1", kas divreiz pārspēja "Babīti". Viesos rīdzinieki uzvarēja pagarinājumā ar 9:8 (uzvaras gols Krišjāņa Toma Stabiņa rēķinā), bet savā laukumā ar 6:4 (4 (3+1) punktus savāca Dēvids Osītis).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...